Марешки: Цинично е Валентин Златев да говори за цената на горивата

Споделете в:

Цинично е Валентин Златев да говори за цената на горивата. Трябва да виждаме с какъв марж между покупната и продажната цена продават горивата. Опитвам да работя на печалба от 1 ст. Но при мен маржа е 7 стотинки. Хората ги ограбват със 70 ст. на литър. Представяте ли си какво надуване на цените има. Това каза Веселин Марешки по БТВ.

Тази разлика трябва да бъде сложена на касовата бележка. И няма как да ми обясняват, че това е много сложно да се напише на бележката. Протестите стесниха маржа. Пред моите бензиностанции протести няма. Държавата трябва да се намесва с реални действия-човек трябва да знае с какъв марж го товарят. Ако трябва държавата да направи четири склада и да може всеки да внася гориво. Има господстващо положение в тези, които държат базите. На мен ми е трудно да внасям, пък какво остава за малките търговци. Народът се съмнява, че има картел и аз съм на страната на народа. Потребителите трябва да знаят маржа. Издръжката не ги вълнува.

 

Каракачанов го пазят от БСП и ДПС. Той е човек на ДПС. Оставиха да изгори само Валери Симеонов. Защо аз не съм в управлението? Нямам качества? По-лош съм? Това показва, че аз трябва да стана арогантен-да влизам със зареден пистолет в самолета. В друга държава този човек щеше да гние в затвора, а тук му се извиняват.  Тримата имат свои зависимости. Ако се поровите в истинските воеводи, какви неща ще чуете. Имат приятелски снимки с Доган.

FrogNews


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *