И каква стана тя? Жоро Илчев НЕ стигна до балотаж, защото само с купен вот НЕ СТАВА! Сега щял да подкрепя Анатоли Атанасов с остатъците от листата му

Споделете в:

И каква стана тя? Жоро (Парашутиста) Илчев НЕ стигна до балотаж, защото старите изборджии са казали – само с купен вот не става, основно трябва да се спечелят гласоподаватели с идеи и ако имаш ресурс го харчиш за реклама, не за пазарене. После ако спечелиш да изпълниш идеите превърнати в поети ангажименти, хората да ти повярват и евентуално да ти гласуват доверие отново, което при Парашутиста не се получи, а той с цялото си фиаско за втори мандат се ИЗЛОЖИ МЪЖКАТА.

Смешно е за четири години да НЕ изпълниш нищо, и за следващите четири да си наппишеш слоган: Да довършим започнатото! ТЪПО Е !

Да искаш да купиш 2500 гласа и с тях да стигнеш до балотаж, и на втори тур да си правиш сметката да купиш отново същите 2500 гласа и да разчиташ на гласовете на Анатоли Атанасов да те подкрепи за да станеш кмет, след като си обещал на Филчо Филев да стане председател на общински съвет е … меко казано наивно! А да се опитваш да настройваш провадийци срещу провадийци беше брутално гадно и голяма глупост, но типично за Парашутиста. Хубавото в случая е, че не му се получи.

Добрата новина в случая е, че провадийци го изгониха още на първия тур барабар с купения си вот и от платени 2500 гласа му излязоха 1400, първо защото имаше огромен анти вот срещу него и второ – ЗАЩОТО, ПАРАШУТИСТЕ… САМО С КУПЕН ВОТ НЕ СТАВА ! Ако не си чул и хората от листата ти вече те предават, отписаха те веднага след като загуби. Със самото кандидатиране се изложи. Един ли нямаше около верните ти хора (Пеева, Стойчева или Бисер Денев) да ти покаже реалността, че хората не само, че не могат да те търпят, но и нарочно масово ще гласуват срещу теб? С цел да те изгонят не само от общината, но и от града!

Сега обаче Жоро Илчев е общински съветник.

Преди години имаше един кмет. Той се казваше Георги Янев и когато явявайки се ЧЕСТНО не спечели втори мандат достойно се оттегли и напусна общинския съвет, защото може винаги да бил рязък и буен началник и кмет, но във всички случаи е бил мъжкар и човек с морал и достойнство.

Естествено, че никой не очаква такава мъжка постъпка от Жоро Илчев.

След като провадийци го опознаха що за стока е (и го изгониха) – нито има морал, нито достойнство, най-малко пък за четири години показа че е мъжкар.

Хората вече с апатия и безразличие ни споделят, че е толкова алчен, че най-вероятно ще си седи в Съвета, заради едната заплата и сигурно пак, когато може ще вреди на Провадия.


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *