ПРЕГЪРНАХА СЕ! Жоро Илчев подкрепя Анатоли Атанасов на балотажа

Споделете в:

Кандидатът за кмет на Провадия издигнат от БСП за Анатоли Атанасов потърсил бившия кмет Жоро Илчев издигнат от СДС, (който остана трети) за подкрепа на балотажа през идната неделя.

Контакта е станал чрез другия бивш кмет Филчо Филев, ни разкриха обезпокоени свидетели на случващото се от вчера следобяд.

Срещата е била вчера в 17:30ч. във формат Анатоли Атанасов, Жоро Илчев и Филчо Филев.

Доколкото е успял да разбере нашият източник Жоро Илчев е предложил всичките си 1600 гласа да отидат за Анатоли Атанасов ако имали пари да им се плати, защото 1400-те гласа му били платени, а останалите 200 били гласове на съветниците и те не трябвало да се плащат.

Срещу това Жоро Илчев поискал половината капиталови обществени поръчки да ги разпределя той, Катя Пеева, Богдана Стойчева да запазят местата си, Коста Владимиров отново да заемал поста заместник кмет а самия Жоро Илчев да бъде председател на общинския съвет.

Филев нямал нищо против за Пеева и Стойчева, защото всъщност те са си негови открития. Нямал против и половината от капиталовите разходи, само и само да да влезе отновов във властта, защото реално това е последния му мач (все пак след 4 години ще е на 66г.).

За Коста Владимиров също нямал нищо против тъй като на подкрепяща формация и се полага зам. кметско място, но поста председател на общински съвет Филев вече бил „заплюл“ за себе си и оставили този въпрос отворен.

Днес срещите щели да продължат.

Тема в развитие


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *