КРИВО – КАТО ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРИШЪЛЕЦА ИЛЧЕВ! КРИВО И НА ИНАТ

Споделете в:

Провадия: 2,5 млн.лв. за ремонт на училище от 2 години – резултат КРИВО, като къща в гето в Африка

В началото на 2021г. на община Провадия целево са отпуснати от държавния бюджет 2 000 000 лева за довършване на Първо основно училище „Христо Смирненски“ в гр. Провадия. За 2 години сметката набъбва до над 2,5 милиона лева.

Повече от година не се осъществяват реални действия. Кмета на община Провадия парашутиста Жоро Илчев и неговия най – доверен екип в администрацията правят така, че поне два пъти е прекратявана обществената поръчка. Така още преди да е започнал реалния ремонт на училището влиза в „НАУЧНО РЪКОВОДСТВО ПО НИЩОНЕПРАВЕНЕ“ на опозицията.

Дни преди 15 септември 2023г. възмутени граждани, виждайки още недовършения ремонт публикуват различни снимки с въпроси: „Под ежедневния надзор на кмета“ фасадата се променя все по-приятно ��� Този човек очи има ли, останаха ли му? Аз толкова крива изолация не съм виждала през живота си, вероятно е и опасна“ (виж началната снимка).

То срама дали има тоя парашутист в Провадия? Над 2,5 млн. лева не са за ново строителство, а за ремонт. Ето какво е под облицовката.

Да речем, че е вярно рекламното мото на парашутиста Илчев, че прави ежедневен надзор на обекта за няколко милиона лева. Тогава защо си е затворил очите?

Колко му струва на дошлия от София да става кмет на Провадия да види с какво качество се работи, как се прави – хубаво, като за 2,5 млн. ли или едно към гьотере? А колко ли струва да не види?

Хората казват – крива изолация. Въобще как ще се запълнят отчупените парчета и колко стабилна е тя? Дали не е опасна?

Ето и стълбището вътре.

Вижте го преди да е облицовано.

Тънко, с множество шупли – алармира гражданин на заседание на общинския съвет в Провадия – по него ще бягат стотици деца, съмнява ме това да е безопасно, нека се провери, допълва в своето оплакване. Въпреки множеството въпроси от администрацията дават едно единствено обяснение за ситуацията около историческия ремонт. Правели, казват, отвори за прилепи. Може би на това се дължи закъснението?

Иначе в рекламните си публикации, парашутиста кмет на Провадия съобщава, че ще се правят 2 спортни площадки. А от убийствено писмо на директор на съседното училище Божидар Станков става ясно, че „спортната площадка с площ 9450 кв.м.“ е просто стария асфалтиран двор и превръщането му в спортна площадка е скъп процес, който не е предвиден в този проект. С какво се хвали парашутиста –кмет, със стария асфалтиран двор ли?

15 септември е! Училището не е готово. 2,5 млн.лв. за ремонт от 2 години – резултат Негативен.

Борците, които НЕкмета Илчев излъга, че ще имат зала за борба събират подписка срещу него с която ще искат да го изгонят от Провадия. Учениците нямат готово училище, провадийци имат Грозилище, НЕкмета си е усвоил парите, двама директори са скарани заради интригите на НЕкмета Илчев, хората са в потрес – въобще НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТ! Заради един, единствен човек с малко ч. Пришълец, който се натерсе, неопозна никой (освен Коста Владимиров, Богдана Стойчева, Катя Пеева, Валерий Радев и Бисер Денев) и разруши града.

„ч“овече тръгни си!

Отърви провадийци от присъствието си!

Не разбираш ли, че не само, че хората не те харесват, но и те мразят!

Не се излагай повече (макар, че повече няма накъде)…


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *