Депутатът Петър Кулински е номиниран за кандидат за кмет на Пазарджик от ПП

Споделете в:

Предстои кандидатурата му да бъде утвърдена

ародният представител Петър Куленски е номиниран единодушно за кандидат за кмет на Пазарджик от „Продължаваме промяната“, съобщават от общинската организация на партията след проведено общо събрание.

Куленски мотивира решението си да приеме номинацията и да се включи в предизборната надпревара за кметското място „с нуждата да бъде сменен сегашният порочен модел на управление на община Пазарджик“, посочват още от партийната организация.

Предстои кандидатурата да бъде одобрена от централните органи на „Продължаваме промяната“, а паралелно с това ще започнат разговори за широко обединение и подкрепа от партии, коалиции, местни формации и организации. Ще бъде проведено допитване до гражданите за техните проблеми, съвети и препоръки, които ще залегнат в предизборната програма.

Петър Куленски е на 37 години, роден и израснал в Пазарджик. Възпитаник е на Езиковата гимназия „Бертолт Брехт“.

Завършва „Право“ в Софийския университет „Св.  Климент Охридски“. Има и магистърска степен по „Публични финанси“. От 12 години е практикуващ юрист, адвокат и доскоро партньор в българо-германска адвокатска кантора, фокусирана върху предоставянето на пълно правно обслужване при реализацията на чуждестранни инвестиции в България.

Народен представител в 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание.

Прочети още на: https://www.dnes.bg


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *