ЧЕСТИТО! В ПРОВАДИЯ АСФАЛТИРАХА ПРЕДИЗБОРНО! КМЕТА ИСКАЛ ДА Е КАЧЕСТВЕНО, НО НЯМАЛ ЖЕЛАНИЕ!

Споделете в:

„Икономията майка на мизерията! На три дена асфалт и кой кого заблуждава!“ – е краткия коментар на жител на Провадия. Той оповести снимки от новото асфалтиране в града.

„Преди, като се зададат избори, поне истински асфалт слагаха тук там“ – е друг коментар. Сега в Провадия е започнала предизборна кампания. Не официална, но си върви. Кмета Жоро Илчев, който получи звучните прозвища като „Бирника“, „Данъка“ и „Парашутиста“, е започнал да се показва в социалните мрежи под диктовката на дружката си с изкуствените зъби от Снежина. Вади стари обещания в преработен вид, като претоплена манджа. Само дето двамата дружки, не можаха да я сготвят тази манджа за цели 4 години (1460 дни). Обаче, ако го изберат за още един мандат, аха, да ги направи всички обещания за няколко дена.

Какво се хвалят те и какво реално вършат се вижда от документираните в снимки факти. Даже и истински асфалт не се полага преди избори, ей така за да гласува избирателя. Явно мислят хората за много големи балъци. Нали си е парашутист, дошъл при тях от София, какво го е еня?

Нов асфалт положен от Кмета Парашутист

„Тук икономия – няма, има кражба!“  – е третия точен коментар на положения асфалт. Какво има да се каже повече. Само че, тази кражба няма кой да я разкрие. И да се тръгне ще се стигне до подписа на някой заблуден общински служител, който го слага за едната заплата. Кмета на Провадия парашутиста от София, доста отдавна не полага подписа си под значими документи, разказват служители на общината. Разпределил е тази тежест между най – близките си подчинени, а самия той предпочитал да се подписва на грамоти и отличия на деца, защото това била „най – добрата предизборна кампания“. Да се снима с деца, родителите им да гласуват за него. За асфалта и другите долнопробни изпълнения в общината, където потъват парите на същите родители отговарял по документи друг. Зам. кмета му пък само сновял из общината и се вайкал „Само да не вляза в затвора, само да не вляза в затвора“.

Затвора го оставете! Как гледате хората от града в очите? Това е асфалтирането в село Мнастир отпреди броени месеци.

Асфалт върху прах и прах в очите, но на кого и защо? Защо в очите на провадийци? С какво са виновни, че им спуснаха най-калпавия кмет от цяла България?

Това е асфалтиране на дупки на улица в централната част на града. В топ центъра!

За естетика и качество въобще дори не се говори. Хората изобличават, осмиват и критикуват истинските намерения и реалните действия на Кмет₰СО. Него не го интересува мнението на провадийци въобще и си продължава да си плете кошницата.

Най – добрата характеристика на кмета Илчев парашутист, който е спуснат от София да бъде кмет на малка Провадия, се дава от хората, като коментар на действията му по харчене на техните пари.

Кмета може да ги счита провадийци за селяни, а дружката му – ментор да ги счита за прости, обаче провадийци са наследници на град с вековна история. Провадия е виждала възход и падение и винаги след падението се е вдигала на крака. Мераклии да я управляват, пък още повече. Такива, които я оглозгат пък още повече. Такива, които се канят да я ограбят – най – много.

Какво има повече да се каже, след като се вижда тежката дума на провадийци? – Честито! В Провадия парашутиста асфалтира, а хората са в еуфория от „качествената“ му работа.

Още за асфалтирането в провадийско вижте тук http://bgregioni.com/2023/01/13/%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d0%bd%d0%b0%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%8f-%d0%b2-%d1%81-%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%80-%d0%be%d0%b1%d1%89-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d1%8f-%d0%b0/?fbclid=IwAR2B6gxWtb05YZbV1pLWEbjaouRky5DePEZ2Vw_yS-7BJXZYtZa8fQ4Dn8Y


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *