Николай Денков: С ГЕРБ си нямаме доверие, но на Габриел гласувам такова

Споделете в:

„Истината е, че с ГЕРБ си нямаме доверие, но това което виждам специално в Мария Габриел ми говори за това, че мога да й гласувам такова“, уточни той.

На всички Национални съвети на партиите от коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България” беше приет съставът на правителството. Предложили сме това, което излезе в края на деня. Това обяви издигнатият за премиер от ПП-ДБ акад. Николай Денков.

„Съставът е насочен към повече експерти. Благодаря на всички, които се съгласиха да участват в състава на проектокабинета. Този състав трябва да бъде обществено приемлив. Всеки един от тези кандидати си тежи на мястото и ще може да свърши работа“, посочи още той.

„Важното е да се разбере защо предлагаме този кабинет. Месец юни сме и нямаме бюджет. Сега правим второ удъкжаване на предишния бюджет, но това създава сериозни проблеми.Трябва да приемем бюджета, а ако отидем на избори, това няма как да стане“, смята Денков.

За промени в здравеопазването, правосъдието, образованието, които изискват спешни мерки, е необходим редовен кабинет“, смята той.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *