Пълен Провал на новия ремонт в центъра на Провадия предизвика редица инциденти

Споделете в:

Новия ремонт на центъра в Провадия е един Пълен Провал, стана ясно за пореден път след януарските студени дни. Дъжд, а след това ниските температури предизвикаха заледявания. Само в рамките на няколко часа в първите дни на седмицата, са паднали след подхлъзване няколко човека. Сред тях е бил и служител на реда от местното РПУ в Провадия.

Хлъзгавия център вече отблъсква хората. Когато е студено хората го заобикалят, за да не се присъединят към отбора на изпотрошените.

По време на новия ремонт, който струва над милион лева, бяха поставени нови площадни плочи. Но те не са по първоначалния проект. Не са масово производство, а са правени с калъп, коментират в общината. Новия плочник задържа вода и то на безброй много места. А е трябвало плочките  да са порести, да попиват вода, която като бъде попита от плочката, да се отвежда под самия площад. Така самия плочник е трябвало да не образува локви, но уви – провадийци нямат късмет.

Гафа на центъра е осъзнат от самата община, от която задължавали жените по чистотата да метат с метли водата и да я разкарват, за да не се задържа вода или да се образуват локви.

Вижте видеото, което стана хит в Провадия.

Като на кърлинг са, коментират в социалните мрежи. Подигравките в мрежата не са за служителите по чистотата, които изпълняват малоумните приумици на своя баш началник, а за Кмет&СО.

Жените по чистотата в Провадия сигурно са на минимална заплата и вземат 10 пъти по – малко пари от кмета, който стои на топло в кабинета си. Те имат не леката задача да прикриват простотията на хората които прибраха стотици хиляди лева от проекта и управляващия с няколкохилядната заплата.

Ако гледате внимателно видеото, жените даже не разполагат с работни обувки.

В резултат на безхаберността на Кмет&СО в Провадия, обаче, преминаващите по центъра са като на ледена пързалка. Народа се изпотроши и никой не знае как ще се предотврати това за години, години напред

Плочките на центъра са нещо като оградни блокчета, които правят с калъпи, но сложени на земята, коментират преминаващи. Затова от общината ги било страх да хвърлят сол, защото до края на мандата на този кмет, трябвало плочките да издържат. За да се похвали с ремонта и да го изберат пак.

„Кмете, видя се как ти изтичат дните“ – е цитат от коментара на гражданин от Провадия. Какво може повече да се каже след оценката на този господин от Провадия.


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *