Мира Баджева: Обединени ПП и ДБ ще бутнат гербаджийския кмет в столицата

Споделете в:

На местните избори ”Продължаваме промяната” и ”Демократична България” имат шансове, много големи шансове да сменят ГЕРБ в София. Аз смятам, че времето на гербаджийския кмет, който толкова време наблюдавахме, изобщо това беше бастионът на София, изтича. Това заяви анализаторът Мира Баджева.

И ако десните, макар че аз тук смятам, че именно с тези свои решения и действия по време на управлението, се показха по-скоро като леви, ляв уклон, отколкото десен, но все пак, ако ПП и ДБ не се обединят за изборите в София, това ще бъде един ужасно лош знак, допълни тя.


„Продължаваме промяната“ постигна доста голям успех благодарение на това, че те спечелиха възрастните хора, защото вдигнаха пенсиите. Тоест, по време на от тяхното управление, което беше кратко, но направи наистина естествени социални крачки по посока на парите на учителите, заплатите на учителите, посока повишаване на пенсиите и т.н., те спечелиха електорат, който не е типичния за „Демократична България“. Но това също бързо минава, защото на фона на тази инфлация, която гледаме в момента и цените да растат, цените на тези повишени пенсии общо взето доста бързо фалират, коментира още тя по Нова нюз.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *