Ананиев: Третият мандат беше саботиран от Гешев и ГЕРБ! Първият си пази стола, вторият – чекмеджето

Споделете в:

Аз съм декларирал всички обстоятелства относно това съдружие. Имахме намерение да правим проект в началото на 2018 г. Имахме фирма и трябваше да правим една апликацията. В средата на 2018 той реши да се занимава с ”Нексо” и нищо не се случи. Политически опоненти се опитват да завъртят един скандал от факти, които са много надлежно декларирани, защото когато нещо е публично, там може да се провери”.

Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев по отношение на връзките си с криптобанката „Нексо“ и нейният управител Антоний Тренчев.


„Аз нямам нищо общо и не съм имал общо с „Нексо“. Познавам Антоний Тренчев, били сме заедно депутати в 43-ото Народно събрание“, продължи той.


Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и ГЕРБ. Първият си пази стола, а вторият – чекмеджето. „Демократична България“, които много държаха уж да им бъдат партньори, изтъкна депутатът.


„ГЕРБ провали първия мандат, ГЕРБ провали втория мандат, най-вероятно ГЕРБ ще провали и третия мандат“, настоя народният представител.


Той обяви, че ще заведе дело за лъжа срещу Слави Трифонов и Тома Биков.


Взима се един нюанс, в който може би има някаква истина, а след това около него започва да се развива един сюжет на една кафяво-жълта мъгла, която произвежда фалшиви новини, добави Ананиев по случая „Нексо“.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *