БСП във война с президента: ”Дондуков 2” редеше служебния кабинет, докато БСП се трудеше за третия мандат

Споделете в:

Заместник – председателят на БСП Ирена Анастасова изказа своето възмущение пот Румен Радев, че докато социалистическата партия се е трудила върху третия мандат, тихо на „Дондуков 2“ се е редял служебният кабинет. Според нея това, че сегашното ръководство на левицата се интересува единствено и само от България, иска да бъде унищожена корупцията в страната, е пречка за Радев, каза тя.

Тя поясни пред БНТ, че ако бъде повдигнат въпросът за наказание на тримата служебни министри от БСП, той ще бъде обсъден. „Но такава точа в дневния ред няма днес“, потвърди отново Анастасова и поясни само, че ще бъдат коментира въпроси с предстоящите избори на 2 октомври.

По думите ѝ, изобщо не е приятно случващото се. Тя напомни, че сега тримата няма да могат да участват в предстоящата предизборна кампания иу няма да могат да помогнат на БСП в тази тежка ситуация.

Ирена Анастасова отново заяви, че БСП се е държала изключително коректно, почтено и честно в кабинета „Петков“, както и когато е получила третият мандат.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *