Хора на Нинова: Служебният кабинет започва с чистки и реваншизъм към членове на БСП

Споделете в:

”Решихме да ви информираме за нещо, което се е случило днес 9:30 в Министерството на транспорта. Била е освободена Гергана Алексова, работеща в НКЖИ”, това заяви на брифинг Борислав Гуцанов от БСП.

„Има редица специализации в чужбина. Считаме, че това е изключително лош сигнал. Не искам да използвам думата реваншизъм, но не е нормално такова нещо да се случва, особено в компания с голям обществен интерес, където трябва да се внимава много какво се прави“, подчерта Гуцанов.

„Задачата на служебния кабинет е да осигури нормално провеждане на изборите, а не да се започва с уволнения“, добави социалистът.


„Алексова беше започнала да преглежда определни сделки в НКЖИ. Надяваме се това да не е причината за нейното освобождаване“, каза още той.


„Внушенията, че в държавата има хаос или, че служебният кабинет ще трябва да търси справедливост. Кажете ми с уволенението на зам.-генералния директор на НКЖИ как се справят точно с ковид кризата и организирането на изборите?“, попита от своя страна Георги Свиленски.


„Тези хора започват с чистки и реваншизъм към членове на БСП“, категоричен бе той.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *