„Боклукът няма сам да се изчисти“: Открийте разликите и сами изберете от коя страна искате да застанете

Споделете в:

Вчера се проведоха два ключови протеста – пред и зад Народното събрание. Смело мога да кажа, че хората на двете събития ги делят „два вагона книги“. А нали знаете приказката, че „няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги“. Вчера това си пролича много ясно и в парламента.

На единия протест бяха докарани стотици хора от провинцията /нямам нищо против провинцията/. Някои от тях казваха, че са просто на екскурзия, други – за да видят как живеели „богаташите в София“, трети едва връзваха две изречения на правилен български език, а пък четвърти дори не знаеха и една думичка. Чужденци били, ама много ги било грижа за България. Да бе, да…

Но не това е мисълта ми… За друго ми е болно. Болно ми е от простащината, болно ми е от прогнилия манталитет. Като сте дошли да видите как живеят „богаташите в столицата“, поне се научете на нещо от тях.

Бутилки, фасове, „поколение идиоти, закачени на безкраен апетит за боклуци“ – ето така, драги ми, изглеждаше пространството зад Народното събрание, където протестираха привържениците на „Възраждане“ и докараните с автобуси симпатизанти на ДПС:

.Източник: Фейсбук

А ето така изглеждаха и протестиращите:

.Източник: БГНЕС

Пред Народното събрание положението след като приключиха протестите изглеждаше така:

.Източник: Фейсбук

А протестиращите така:

.Източник: БГНЕС

Има ли разлика?

Ще ви кажа – има и тя не е само в снимките. Вие сами преценете от коя страна на Народното събрание бихте се гордели да застанете… Защото „боклукът няма сам да се изчисти“.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *