Мартин Димитров: Струва ми се, че президентът Румен Радев иска служебен кабинет

Споделете в:

„Не се казва, но ми се струва, че президентът Румен Радев иска служебен кабинет”, заяви депутатът от „Демократична България” Мартин Димитров в студиото на „Здравей, България”. Според него е възможно този служебен кабинет да поднови доставките на газ от Русия, плащането на „Газпром” в рубли и подписването на нов дългосрочен договор.

Народният представител коментира и предстоящото гласуване на вота на недоверие.


Според него ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане” бързат, защото не искат да се случат важни неща в държавата. Той даде пример със смяната на състава на Комисията за защита на конкуренцията. Като друга причина Димитров посочи това, че опозицията не иска да се стигне до подписване на друг дългосрочен договор за доставка на природен газ.


„Трябва да се използва първият мандат на най-голямата политическа сила „Продължаваме Промяната” за съставяне на кабинет и той трябва да е програмен, с много ясни ангажименти за конкретни законопроекти и инициативи”, категоричен е депутатът от ДБ. Той е категоричен, че при един нов кабинет на ПП трябва да има смяна наминистри и попълване на състава на правителството с експерти.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *