Махат Диана Агностева от поста директор на НОИ

Споделете в:

До седммица уволняват Диана Агностева от поста директор на НОИ Варна, разбрахме от наши източници от МТСП

Борислав Гуцанов е решил да сменя всички директори в област Варна, които още не е сменил с оглед на това, че до края на юли кабинета Петков ще падне и съответно властта на Гуцанов също.

Затова бил решил да сменя всички несменени директори със свои доверени хора до дупка, поне да му остане мрежа от доверени хора на високи постове на терен.

Все пак всички вече се подготвят за местните избори.

Според запознати човека на „просто Жоро“ Бирника Илчев, Диана Агностева щяла да потърси помощ за назначение точно от него за някой, колкото се може по-висок пост в община Провадия, под предлога, че е негов човек, че е избрала неговия предизборен щаб, и че ще му е много полезна.

А той не знае, че тя всъщност има реални 4 гласа. И е един от няй-нехаресваните хора в Провадия заради учителския синдром, който има, т.е. да секара на всички както на ученици.

Местни анализатори прогнозират, че „просто Жоро“ няма да я назначи никъде и това ще бъде повод за раздор и между тях.

Те просто в този предизборен щаб са събрани такива хора, за които е важно само „с кмета да сме добре“ пък който и да е той!

А провадийци ли – провадийци да го д….!!!

Да вметнем само и, че от седмица ГЕРБ Варна също са свалили доверието си в „просто Жоро“ Бирника Илчев и вече се води не зависим. Дочухме, че същия търсил подход да бъде припознат от Президента Румен Радев сега, докато е действащ кмета на Провадия. Но това нямало как де случи!

P.S. Защо БСП Провадия НЕ обжалваха решението на ОИК Провадия с което първо с 8 на 4 гласа отстраниха, а след 10 мн. с 9 на 5 гласа НЕ отстраниха кмета „просто Жоро“ Бирника:

Филчо Филев да не се прави на много остроумен и да изброява всички партии в българия, защото само БСП – то му в Провадия е ОПОЗИЦИЯ (вижте отговора му под статия във фейсбук групата БСП за Провадия преди няколко дни).

Защото може да получиш пълномощно от Корнелия Нинова за участие в изборите, а не можеш да получиш пълномощно от същата жена за да обжалваш сигурна отмяна на решение в съда.

Защото така написано Филчо Филев или прехвърля топката и обвинява Корнелия Нинова или НЕ Е искал да бъде отсранен Жоро Илчев от кметския пост.

Ние ще продължаваме да питаме!

Ей така – да не се забравя!


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *