Женя Милкова е поредния експерт в щаба на Жоро (Бирника) Илчев в Провадия

Споделете в:

Подготовката на местните избори за Провадия започна с пълна сила.

Както ви запознахме Жоро Бирника си направи предизборен щаб, с основна цел опониращ на ГЕРБ с иронията, че председател на щаба е Коста Владимиров от СДС! Запознахме ви, че Илчев се подготвя за независим кандидат за кмет с листа за съветници подкрепен основно от партията на Бисер Денев, Йордан Михалев ЗНС и явно СДС на Коста Владимиров. Към дейността на щаба се е присъденила и близката приятелка на Бисер Денев – Стратега Женя Милкова. Тя имала за задача да обработва родителите и учениците навършили 18 години да гласуват за Бирника.

Също така подготвяли Милкова за следващия естествен директор на Гимназията, сменяйки Михалев от 1 януари 2024 г., когато същия се пенсионира.

След като зам. председателя на ГЕРБ Диан Парушев достойно напусна поста си на заместник на Жоро Бирника заради нехайството и некадърното му еднолично управление на общината, и последвалото разграничаване на местаната организация на ГЕРБ от Илчев, вече нямало пречка изборния екип на кмета да използва неговия кметски кабинет за предизборен щаб, засега. Чак два месеца преди местните избори щели да се официализират някъде на центъра.

За сега съмишлениците решили да се събират в кметския кабинет и за по голяма тежест, чисто тактически. Все пак с тежеста на кмет обикновенните хора се стряскат и се успиват по-лесно! Това винаги е действало не само в Провадия.

Така „звездния отбор“ с който Жоро Бирника отново твърдо е решил да превзема Провадия става:

 1. Бисер Денев – стратега;
 2. Богдана Стойчева – юрист, обществени поръчки, финансиране;
 3. Валерий Радев – ОИК, пазене да не бъде отстранен преждевременно;
 4. Катя Пеева – приходите;
 5. Пламена Трифонова – данъците;
 6. Тихомир Тодоров – коалиционен партньор;
 7. Стойка Велева – заради нея е все още кмет;
 8. Мечкун – фирмата от която не се притеснява да взема рушветите;
 9. Тимур – синът на фирмата от която взема рушветите;
 10. Георги Георгиев – DJ РижавияPR на щаба, озвучител, водещ;
 11. Коста Владимиров – началник на щаба ползващ се с огромно доверие, коалиционен партньор обещал много гласове за независимия Жоро Илчев от СДС, на което е станал областен координатор;
 12. Диана Агностева – директор на НОИ от БСП, договорки по високите етажи на властта, договорки с БСП за помощ на втори тур;
 13. Женя Милкова – пропаганда, обработване на родители и ученици навършили 18 години да харесат Жоро Бирника, като изтъква всичко добро в града за заслуга на Илчев, а всички неуспели проекти и лоши практики – да ги прехвърля на ГЕРБ, Димо Димов и Деан Парушев.

Илчев изостави структурата на ГЕРБ Варна!

Илчев обърна гръб на ГЕРБ Провадия!

Илчев излъга провадийците, които гласуваха за него!

Илчев се прегърна точно с хората, които НЕгласуваха за него, повечето от които виждате в изброените по-горе!

Какво ще последва ли от това?

По скоро нищо!

Източник: Само Истината


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *