И Диана Агностева влезе в предизборния щаб на Жоро Илчев

Споделете в:

Диана Агностева е поредния човек, който се включва в екипа предизборния щаб на Жоро Бирника, разбрахме от наш отлично информиран източник гравитиращ покрай кмета

Реално Агностева била около Илчев още от встъпването му в длъжност като кмет, но пазели връзката си в тайна по нейно желание.

Тези дни ядосан от разкритията ни, Жоро Бирника взел да си брои хората и учудващо за тези, които са били около него, кмета споменал и нейното име. Даже я похвалил, че с високия пост, който заема можела да бъде от голяма полза за новия им проект.

Най-разочарован от това бил Бисер Денев, когато разбрал новината. Не е тайна, че двамата с Диана са в обтегнати отношения от много години. Но постовете са по сладки. И Денев най-вероятно щял да преглътне да работи с Диана до изборите, пък после като победили пак кой от където е.

Припомняме ви, че Диана Агностева бе кандидат за кмет на ГЕРБ за Провадия през 2015 г., когато изгуби от Филчо Филев.

През 2019 г. е назначена за директор на НОИ Варна. След последните от трите парламентарни избори през декември 2021 г., когато БСП получиха Социалното министерство са искали да сменят назначената от ГЕРБ Диана Агностева. Тогава обаче тя със стария си приятел Филчо Филев отива в София и остава там три дни. Връща се, но вместо да е уволнена, оправната жена е уговорила нови лаптопи и климатици за службата и упорито се говорило, че остава директор вече от квотата на БСП и Филчо Филев.

Така „звездния отбор“ с който Жоро Бирника отново ще превзема Провадия става:

 1. Бисер Денев – стратега;
 2. Богдана Стойчева – юрист, обществени поръчки, финансиране;
 3. Валерий Радев – ОИК, пазене да не бъде отстранен преждевременно;
 4. Катя Пеева – приходите;
 5. Пламена Трифонова – данъците;
 6. Тихомир Тодоров – коалиционен партньор;
 7. Стойка Велева – заради нея е все още кмет;
 8. Мечкун – фирмата от която не се притеснява да взема рушветите;
 9. Тимур – синът на фирмата от която взема рушветите;
 10. Георги Георгиев – DJ РижавияPR на щаба, озвучител, водещ;
 11. Коста Владимиров – началник на щаба ползващ се с огромно доверие, коалиционен партньор обещал много гласове за независимия Жоро Илчев от СДС, на което е станал областен координатор;
 12. Диана Агностева – директор на НОИ от БСП, договорки по високите етажи на властта, договорки с БСП за помощ на втори тур.

Проблема на целия този таен комитет барабар с Жоро Бирника са най-нехаресваните хора в Провадия.

Изключение за сега правел само DJ Рижавия, но както казват старите хора – „Една лъжица катран да изпуснеш в меда и той се разваля“.

P.S.: Защо БСП и Филчо Филев не обжалваха решението на ОИК Провадия с което НЕ отстраниха Жоро Илчев?

Източник: Само Истината


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *