Бойко Ноев: Борисов саботираше плановете на НАТО за сигурността в Черно море, а сега сочи с пръст новото правителство за Русия

Споделете в:

Борисов саботираше плановете на НАТО за сигурността в Черно море. Борисов даде военната ни промишленост на Русия. Борисов направи възможното да се спре разследването на взривовете в някои военни заводи, където се предполага, че участие има Русия. И сега в парламента сочат с пръст новото правителство за Русия. Това заяви бившият военен министър Бойко Ноев.

Тези момчета /б.р. новото правителство/ изпускат икономиката. Харчатсе пари по Борисовски. Виждаме и отстъпки за Северна Македония. И така борбата с мафията, борисовщината и гешевщината може да наберат сила и обърнат политическите процеси в България, каза още той пред bTV.

Създава се впечатление, че българското правителство не работи друго, а само за Македония. Сега Корнелия Нинова заминава за Македония, а има за решение други задачи. Правителството час по скоро трябва да предприема стъпки по актуални проблеми на българските граждани, завърши Ноев.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *