Комисията МАНОЛОВА и в Провадия (видео)

Споделете в:

Комисията МАНОЛОВА има своя представител и в община Провадия.

Инж. Кадрия Мехмед взе участие в петъчното издание на предаването Евродиков по телевизия Евроком.

Кмета на Провадия стана известен в цяла България преди около две седмици, когато инж. Кадрия Мехмед „залови“ общински камион ЗИЛ да изхвърля общински боклук на НЕЗАКОННО СМЕТИЩЕ на територията на общината.

На видеото много ясно се чува как инж. Мехмед казва на шофьора Руско с вече вдигната каросерия, готов да изсипва, ако има пътен лист съвсем спокойно да си изхвърля общинския боклук, но явно НЕРЕДОВЕН шофьора сваля каросерията и тръгва ядосан, ЧЕ СА ГО „ЗАЛОВИЛИ“. Явно толкова са се уплашили началниците на Руско, че вечерта на фарове са изчистили „сметището“, но естествено все още има следи. А дали в боклука е нямало и химически боклуци от една фабрика за пожарогасители в региона? Те следите говорят!

Според запознати е съвсем нормално шофьора да е ядосан, най – вече защото ако има разследване на Прокуратурата ТОЙ ТРЯБВА ДА ПОСОЧИ КОЙ ГО МУ Е РАЗПОРЕДИЛ за да му бъде повдигнато ОБВИНЕНИЕ?

Особено чувствителни са всички теми с корупция, крадене или както ГЕРБ го наричаха – УСВОЯВАНЕ за които с гадене следим всяка седмица, все за нещо фрапантно – било в АВТОМАГИСТАРЛИ, държавната фирма МОНТАЖИ за язовирите, ВИК или ББР и т.н.

Но също толкова чувствителна е и темата с боклука и след катастрофалната загуба на ГЕРБ в Благоевград всичко ще започне да се разплита с още по – голяма скорост.

Вижте повече във ВИДЕОТО и си залагайте шофьора Руско КОЙ ще посочи като шефа, който му е разпоредил да закара и изсипе общински боклук на НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО СМЕТИЩЕ:

КОМИСИЯТА МАНОЛОВА С ИНЖ. КАДРИЯ МЕХМЕД


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *