Мустафа Карадайъ от Кърджалийско: Държавните органи трябва да функционират в полза на хората

Споделете в:

Централният лъч на ДПС бе на посещение в област Кърджали за да подкрепи кандидатите за народни представители от областта и се срещна с партийнте структури в гр. Момчилград, село Звездел, гр. Крумовград, гр. Кирково и кв. Възрожденци, общ. Кърджали. Водач на листата на ДПС в Кърджали е лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, втори е Хасан Азис, трети Ресми Мурад, четвърти Мукаддес Налбант и пети Байрам Байрам, съобщиха от пресцентъра на партията.

Държавните органи трябва да функционират в полза на хората, заяви лидерът на ДПС пред съпартийците си.

„От тук на висок глас трябва да кажем: Хора без чест, хора, за които конституцията, законите, правилника на Народното събрание нямат значение, нямат място в демократичните органи на нашата Родина. И ние на тези избори ще го покажем. Защото възстановяването на държавността означава държавните органи и институции да функционират, съгласно Конституцията и законите на страната, в диалог, координация и взаимен контрол, изпълнявайки ясна програма за ускорено икономическо развитие на страната с ясни приоритети. Това означава рестарт на държавността“, каза още водачът на листата на ДПС в Кърджали и председател на ДПС Мустафа Карадайъ.

Карадайъ потвърди още веднъж, че ДПС е единствената партия, при която има приемственост между поколенията и това се вижда най-ясно в изборните листи, където опитните политици са с младите.


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *