Готвят „гуруто“ на „Спаси София – Смучи София“ Иво Божков за челно място в листите на „Да, България“ в местните избор наесен

Споделете в:

Именно той е „духовен баща“ на 5-мата джендъри бълващи провокации срещу всяка инициатива на СО
„Гуруто“на „Спаси София“ Иво Божков ще бъде един от водачите на листата на „Да, България“ за местните избори наесен. Същият се води за „духовен баща“ на НПО „Спаси София“, което стана известно в социалните мрежи през последната година с подигравателното име „Смучи София“.
Нека припомним, че преди време в редица онлайн медии излезе информация, че скандалният гей кръжец, финансиран от подсъдими олигарх Иво Прокопиев и идейно организиран от шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков, ще прерасне в партия за местните избори догодина.
Тогава бе съобщено, че най-вероятен лидер на новата партия ще бъде общинският съветник Иво Божков, който отдавна активно наднича зад различни прояви на въпросния кръг. Става дума за неколцина младежи с неясна сексуална ориентация, стоящи зад инициативата „Спаси София”, станала известна в социалните мрежи като „Смучи София”.
Плановете на Прокопиев били да прекръсти групата на „Спаси България” и да я превърнат в партия, от името на която Иво Божков да се яви като кандидат кмет срещу Йорданка Фандъкова на изборите в София догодина. Според наши източници обаче, наскоро бившият собственик на „Каолин“ се е отказал от тази си идея и е решил да лансира Иво Божков и кръжеца „Смучи София“ чрез партията на своя авер Христо Иванов „Да, България“.
Подсъдимият олигарх не случайно е избрал да насочи усилия в посока на гей формацията. От няколко години той успешно използва хомосексуалистите в различни скандални атаки срещу кметицата на София. Същите преди година откраднаха паветата на столичния бул. „Дондуков”, докато беше в ремонт и опитаха да инсинуират, че той се прави некачествено. Истината обаче лъсна скоро благодарение на видео клипчета, на които се вижда, че именно те свиват каменните блокове.
Камери заснеха как през нощта активисти на организацията разрушават паветата по булевард „Дондуков“, за да организират протест на следващия ден срещу „некачествения ремонт“. Тогава премиерът Борисов определи случилото се като саботаж и подривна дейност.
Последваха също толкова съчинени атаки за ремонта на бул. „Граф Игнатиев” преди месеци.
Напъните на гей кръга продължиха с рев по Би Ти Ви преди седмица, че некачествено се прави реконструкцията на столичната ул. „Иван Вазов”, където се намират офисите именно на Прокопиев. Така лъсна още по-явно връзката между гей кръжеца и благодетеля им, който въпреки, че е вече с няколко обвинения, все още е извън ареста, само с мярка „подписка”.

Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *