Румен Радев играе за втори мандат и за президентска република. Мирише на предсрочни избори и ТОТАЛНА ЧИСТКА

Споделете в:

Президентът Румен Радев даде заявка за втори мандат с прословутото изявление-заклинание – „Следващия път, ако има такъв – всички вън!“. Всъщност това беше „парола“ – „зелените чорапчета“ (МО и МВР) тутакси се задействаха.

„Ако има такъв“ беше евфемизъм. Радев и екипът му от месеци работят за предсрочни избори. Друг е въпросът дали ще успеят – Бойко Борисов се опитва да бъде полезен едновременно на всички „външни фактори“ – САЩ, РФ, ЕС.

Румен Радев няма да се включи в играта с протестите в началото. Стартът е на 6 септември, след това е Слави, сетне БСП, на финала голям общ протест с екшън и кръв пред МС. Тогава се намесва президентът.

Планираното ТЕЛЕВИЗИОННО ОБРЪЩЕНИЕ на Румен Радев ще изиграе ролята на „тв преврат“. Идеята е Бойко Борисов за трети път да бъде принуден да подаде оставка. Левите сили ще се включат на макс – не само БСП.

„Зелените чорапчета“, запасните от МО и МВР, ще изиграят ролята едновременно на „тил“ със спонсори и ударен юмрук. Графикът на протеста предвижда Б.Б. да бъде свален преди евровота. Борисов го знае и предриема ответни мерки.

alt

Илиан Алипиев

Главен координатор на президентските фаланги е съветникът по сигурността и отбраната Илиан Алипиев, който държи връзките с КОЙ. И Валентин Златев – което означава почти „домашен белот“ с майстор на покера като Борисов.

Илиан Алипиев отговаря за неутрализирането и „обръщането“ на специалните служби в Деня „Х“, когато Румен Радев се появи по телевизията и направи заявка за смяна на „корумпираното правителство“ на Бойко Борисов. Оставка. Избори.

Вече наистина мирише на предсрочни избори – КОЙ и Летния Сарай бяха поставени от „руските спонсори“ на Пуча в партер с инфото за два инцидента – с охранителя от НСО и Румен Андреев, които могат да бъдат извадени като компромат.

Свалянето на Борисов му е важно на Радев, за да си подсигури втория мандат. След това ще се работи по големия проект ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА – сондажи са направени, както при президента Путин (пряко), така и при посланика на президента Тръмп.

Румен Радев става „президент-премиер“ – неговите „спонсори“ ще поръчат на кадровиците му – този път „всички вън“, т.е. на ТОТАЛНА ЧИСТКА ще бъдат подложени кадрите на ГЕРБ, а в кадруването на Р.Р. ще се включат водачите на „зелените чорапчета“.

Чистката ще бъде проведена от служебното правителство и чрез местните избори – след свалянето на Бойко Борисов част от кметовете на големите областни центрове няма да се кандидатират, а други ще са проруско „независими“ – Бургас.

Пучът е на ръба да успее. Ослушването на големите тв канали за катастрофата на бащата на президента е знаково – Румен Радев им е на гюме пред „Пирогов“, но не го питат за катастрофата на „Бай Георги“. Телевиденията май вървят с бъдещия победител.

alt

В същото време никой не бива да подценява Бойко Борисов – ако Путин не иска още да го сваля заради Играта в Сирия, никакъв „пуч“ у нас не може да го свали – не и докато търговията с оръжие на Тандема му върши работа на президента на РФ.

Има и друг „скрит фактор“ – „зелените чорапчета“, които могат да изиграят ролята на „силовата съставляваща“ в иначе традиционно тихите протести-митинги на левите. Ако пък Илиан Алипиев прибави и „нелегални бойци“ на КОЙ, ще стане горещо.

Ахмед Доган, Валентин Златев, Бойко Борисов и Делян Пеевски уж са се договорили, че няма да има оставка и предсрочни избори, но този път срещу тях са фигури от службите, на които им писна КОЙ да „разпределя порциите“.

bgsniper.com

 


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *