ПИТАШ АНАТОЛИ, ОТГОВАРЯ ТИ Ф-ИЛЧО

Споделете в:

ПИТАШ АНАТОЛИ, ОТГОВАРЯ ТИ ФИЛЧО! Това е подобно на ГЛАСУВАШ ЗА АНАТОЛИ, ПОЛУЧАВАШ ФИЛЧО! Вижте какво имаме в предвид.

Зададохме три въпроса на кандидатът за кмет Анатоли Атанасов, а ни отговори Ф-Илчо !?!

На 31-ви получихме от два достоверни източници информация за проведена среща за потърсена подкрепа за балотажа от Анатоли Атанасов от останалия трети на първия тур Жоро Илчев, в което няма нищо лошо.

На другия ден Анатоли Атанасов ядосан, че сме го изловили (пак казваме, че да търсиш подкрепа няма нищо нередно) с леко ядосан тон написа в страницата си във Фейсбук, че сме си съчинили всичко за срещата между него, Жоро Илчев и Ф-Илчо Филев, и че винаги е бил честен към провадийци.

Това ни провокира да му зададем три въпроса. Накратко:

1.Потърсил ли е Атанасов подкрепа от останалия трети на първия тур Жоро Илчев, за балотажа?

2. Защо я премълчава?

3. Знаел ли е Анатоли, че дипломата му за висше образование от Киевския университет не е акредитирана в България и въпреки това я е представил в Община Провадия и се е подписал само и само за да бъде назначен за зам. кмет на Ф-Илчо Филев?

И какво обаче се случи?

На въпросите зададени към кандидата за кмет Анатоли Атанасов интересно защо ни отговори ментора му Ф-Илчо Филев.

Ама едно дълго, със сложни завъртяни думи, типично като завършен политик (вижте под статията). Само, че хората не искат много сложни и объркващи ги думи от които политиците се измъкват от сложни ситуации. Хората искат кратки и ясни отговори.

Примерно:

На първия въпрос – ясно е, че е имало среща за подкрепа с договорки. Всеки стигнал до балотаж търси. Така се прави. Нормално е. Което след два дни така или иначе ще се разбере;

На втория въпрос: Защо премълчават подкрепата от Жоро Илчев? –  Ако правиш нещо задкулисно хората започват да мислят с догадки и тогава ни отваряте работа на нас медиите да ви изловим, да го осветлим, вие пак отричате и хората започват да си мислят вече, че наистина има нещо нередно за да не съобщиш пред обществото, че Жоро Илчев официално ще те подкрепи за балотажа;

И на третия въпрос Анатоли просто можеше да сведе глава пред съгражданите си и да се извини, че всъщност не винаги е бил честен с тях. Дипломата му от Киевския университет му я е бил изкарал (свързал) Димитър Корназа от Девня, който по онова време му се е падал малко рода чрез дъщеря си, която оженил за по-малкия брат на Анатоли Атанасов – Бисер Атанасов (който пък от малък е престъпник и почти не излиза от затвора и затова Атанасов умело го прикрива, виж снимката по-долу). Според нашия източник това всъщност бил от онези университети тогава, в които те записват срещу определена сума и след няколко години дипломата ти идва по пощата, и вече си с висше образование. Източника ни си спомня още, че „свръзката“ за дипломата всъщност е била подарък от Митко Корназа за Анатоли Атанасов по случай сватбата, който по това време се е грижел за брат си вместо баща им;

По-малкия брат на Атанасов, Бисер Атанасов с жена си (уточняваме, че това не е дъщерята на Димитър Корназа)

Атанасов, това са кратки и ясни отговори. Или направо следващия път да ги задаваме към ментора ти Ф-Илчо. И без това той се намесва, когато стане по сериозно положението. Сигурно още си мисли, че все още не си готов за кмет и затова той отговаря, като стане напечено.

Въобще така ли смятахте да управлявате и общината? Ти, Атанасов да си кмета, но реално Ф-Илчо да управлява и всъщност той да „дърпа конците“, както се казваше в една поговорка? Атанасов кмет проформа, Ф-Илчо и Илчев командват общината задкулисно !?! 

Хххххмммммм, не знам за вас скъпи читатели, скъпи гласоподаватели от Провадия, но лично на мен това хич не ми харесва…

Ваша В.К.

Публикуваме и дългия и сложен за разбиране пост на Ф-Илчо Филев, Ако ви се чете, забавлявайте се:


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *