Полицейска акция срещу купен вот в провадийско! Борисов показно смачква Илчев!

Споделете в:

Преди десет дни докладваха на Бойко Борисов, че Жоро Илчев е заделил голям финансов ресурс и „скача“ баш срещу него в Провадия, но от друга партия (СДС). Не само това, но Илчев бил ангажирал местната Мафия в лицето на Петьо Коча да му подреди листата за съветници и да стегне организация по мафиотски с цел акумулиране на огромен купен вот, с който Илчев да стане първи по гласове (купени) и да отиде на балотаж.

И така силово срещу ГЕРБ – партията от която беше кмет 4 години.

Писахме ви, че Борисов когато разбрал за това звъннал бесен на варненски депутати и им казал, че след изборите ще падат глави.

Запознахме ви и че Борисов веднага лично е подал информацията на софийската прокуратура с цел цялата „цветна революция“ на предателя Илчев да бъде показно смачкана преди изборите за да послужи за пример как ще бъдат наказвани всички които не се съобразят с решението на Боса.

Още през миналата седмица – в сряда, четвъртък и петък при полицейска акция са били задържани над 30 оперативно интересни лица (от които и кандидат селски кметове) и обискирани около 40 адреса в Провадия и селата. Били намерени списъци с имена и егенета, картички със снимката и номера на Жоро Илчев, както и големи суми пари, едното от които места било хранителен магазин в село Житница.

От наши източници в службите разбрахме, че трима кандидат кметове на СДС са си казали всичко, обещали да помагат на софийското разследване, като останат под прикритие и така щели да останат свидетели. Другите прикривали Илчев и Петьо Коча, но в тези села следователите щели да разпитват всички хора фигуриращи в намерените списъци, които е по вероятно да ги издадат за да избегнат последствия за някакви си 50 лв. Версията на уличените била, че списъците са на хора, които ще се водят в Историческия парк, но тя няма да мине. Даже прокурорите още повече са се били нахъсали да разчепкат всичко, че се мъчат да ги правят на „тъпи“ с такива плоски обяснения.

Според прокуратурата в този случай ще има много обвиняеми, дори и обикновени хора, които прикриват Илчев и Петьо Коча.

Точно преди да излезе Илчев за кмет срещу ГЕРБ в Провадия, Борисов твърдо заяви в Пазарджик, че тези избори са особено важни за ГЕРБ и победата на партията е много важна в колкото може повече общини. Ако беше добър играч Илчев щеше да се вслуша в посланието, но явно не е. И необятната му алчност го е подвела.

Борисов е във властта! Борисов е в силата си. Все повече анализатори обявяват, че пак е започнал мечешката си прегръдка на ПП с която в точния момент задушава партньора си и накрая го превзема. Отношенията му със задокеанските му партньори са повече от добри.Една прашинка като Жоро Илчев в момента му е най-малкия проблем. Заповедта на Борисов е преди изборите всички замесени да бъдат с обвинения, а парите за купувани прибрани, „революцонерите“ смазани и унижени. Другото след изборите.

ЦВЕТАНОВ ГО СПУСНА С ПАРАШУТ, СЕГА НА ИЗХОДА Е С ШУТ (САМО ДА НЕ СТАНЕ И С БЕЛЕЗНИЦИ)!


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *