Парадокс само в Провадия! Коалиционния партньор СДС издига Илчев за кмет с разрешението на Иван Портних и зад гърба на Бойко Борисов срещу ГЕРБ

Споделете в:

От цяла България само в Провадия коалиционни партньори се противопоставят.

СДС издига бившия кмет на ГЕРБ срещу… ГЕРБ. Припомняме, че Жоро Илчев прочул се като Жоро (Бирника) Илчев през 2019г. беше спуснат от изгоненения от ГЕРБ Цветан Цветанов. През месец май 2022г. Жоро (Бирника) Илчев на свой ред беше изгонен от ГЕРБ Провадия за неизпълнение на поетите предизборни ангажименти и стартиране на очевадните за провадийци методики за лично обогатяване.

През април т.г. Бойко Борисов пред Иван Портних потвърдил, че Жоро (Парашутиста) Илчев не само, че е неизбираем, но и вреден да бъде кмет, който още в Академията е усетил, че е подмазвач и натегач, стиснат егоцентрик мислещ само за собствена угода и КАТЕГОРИЧНО НЕ ГО ИСКА ПОВЕЧЕ НЕ САМО КАТО КАНДИДАТ ЗА КМЕТ, НО И ДАЛЕЧЕ ОТ ГЕРБ.

И тогава Бойко Борисов е посочил Димо Димов. Просто Борисов си има лична социология. Усетил е, че Димо Димов е екипен играч, толерантен, лидер зад който стои цялата местна структура, кметовете по селата, че и хората вече го разпознават.

Но хората са казали: шило в торба не стои!

И така Пришълеца решава да остане във властта въпреки решението на „приятеля си“ Бойко Борисов. Със своя придворен лакей, верния му Коста Владимиров, с разрешението на Иван Портних и на Янко Станев организира да бъде излъчен за кандидат за кмет от наричаната от („купените от Коча“ – така се говорело в целия град и по селата) по-ниско образовани хора от селата на Провадия – „Партията на Жоро Илчев и на Коча“! В случая СДС.

Доколкото още подочуваме провадийци вече са си решили за кой да гласуват. Само не и за Илчев!

„Под сурдинка“ се говори, че всъщност за Илчев ще излязат само купените гласове. Плюс гласа на Мечкун!

А хората от листата му за съветници – жалка картинка! Повечето не искали да са в листата, но на Мафията не може да се отказва. Така, че кандидати за съветници от „Партията на Жоро Илчев и на Коча“ дерзайте, срамувайте се, свивайте се, гърчете се, не се показвайте повече в града, хората ще ви сочат с пръст заради алената буква на ревера ви, че се съюзихте с Мафията, с човека който иска да става все по-богат и по-богат на вашия гръб.

Защото този път се говори, че парите за купуването на избора за Илчев не ги дават от Варна, а си ги дава самия той. Тогава кой сега е Мафията?

http://bgregioni.com/2023/09/24/%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%81%d0%b8%d1%8f-%d1%81%d0%b4%d1%81-%d0%b8%d0%b7%d0%b4%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d1%82-%d0%b8%d0%bb%d1%87%d0%b5%d0%b2-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be/


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *