Васил Терзиев: На Хекимян ще му бъде трудно в тези 30 дни

Споделете в:

”Нашата кампания не се крепи на конкретен кандидат. За тези месеци имахме възможност да прекараме време с гражданите. Обиколихме два пъти всички райони на София. Станахме отбор. Знам колко време ни трябваше да се опознаем. Смятам, че на Хекимян ще му бъде доста трудно в тези 30 дни, които има пред себе си.”

Това заяви пред БНТ кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев.

На въпрос защо влиза в политиката Терзиев отговори, че основната му цел е убедителна победа на 29 октомври.

Той добави, че е бил подготвен за детайлна проверка, когато се е кандидатирал за кмет.

„Ние бяхме фокусирани върху градивната работа. За мен няма неправилни въпроси, има неизговорени теми. Когато ставаш публична личност, трябва да бъдеш познат в целия спектър. Поне мога да кажа, че мен ме познават по-добре от другите кандидати. Бях готов за проверка и смятам, че така трябва да работи, но да не е избирателно. Приел съм, че това е част от пътя. Казал съм всичко, което съм имал да кажа и темите за града са ми доста по-интересни“, отбеляза още кандидатът за кмет на София

Според Терзиев системните проблеми изискват системни решения.

„Може би не редя павета толкова добре, колкото други хора, но имам дълъг управленски опит и не знам защо това бива подценявано. Доброто управление има общи характеристики. Трябва да имаш визия, да умееш да работиш с хора. Когато защитаваш публичен интерес, трябва да си по-отчетен“, категоричен бе той.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *