Борисов бесен на Илчев! Наказва го по схемата „Цветанов“

Споделете в:

Кмета на Провадия в немилост! Наказанието е – прибират му всички пари и придобивки изкарани през мандата му! Чрез Борислав Боби Сарафов

Спуснатия от Цветанов зад гърба на Бойко Борисов кмет на Провадия Жоро Илчев бил вече в жестока немилост, ни разкриха наши източници от ръководството на ГЕРБ.

Борисов не само, че не искал и да чуе за него, но и бил разпоредил на Сарафов да бъдат извършени поредица от проверки на него, на семейството му и на фирмите му от всички репресивни органи включително и от СГП и КПКОНПИ.

Борисов който започна политическата си кариера като най-успешните кмет на София за всички времена бил бесен на Илчев, че е използвал името му за да спечели изборите в Провадия, като на края на мандата обаче се е изложил и е натрупал огромно недоволство сред жителите срещу себе си. А това Борисов приемал, като че Илчев е изложил самия него.

Цяла България знае, че да използваш името на Борисов е огромна отговорност и ако не се справиш следва наказание – зануляване!

През годините видяхме какво се случи с някой от дори и най близките до Борисов като най-емблематичния пример е Цветан Цветанов. Само за няколко часа докато траеше полета му от Америка до София Борисов му беше прибрал пари кеш, пари по сметки, фирми и всички депутати и кметове, не му вдигаха телефона.

Същото наказание за назидание вече било разпоредено и за опетнилия Борисов – Жоро Илчев.

Според близки до Горанов (бел.ред. Владислав Горанов) проблемите му ще започнат веднага след 29 септември, когато Илчев няма да е кмет повече на Провадия.

Много влиятелни бизнесмени и политици са препоръчали на Лидера на ГЕРБ този път за кандидат за кмет на Провадия да бъде издигнат местен,  разпознаваем и свързан с партията човек. От наши източници по високите етажи на партията подочухме, че Борисов се е спрял на председателя на местната организация и председател на Общ. съвет Димо Димов.

Лично областния координатор на партията във Варна кмета Иван Портних също бил застанал зад кандидатурата му.

Сега остава да видим как ще реагира Жоро Илчев – дали ще се съобрази безропотно с решението на партията или ще се яви с друга формация и така ще обяви война с „приятеля“ си Бойко?


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *