На вниманието на Американското посолство и ГЕРБ! Готвения за шеф на ДАНС от ПП – скрит „актив“ на Кремъл

Споделете в:

Готвеният за директор на ДАНС от Продължаваме Промяната и най-вече от Кирил Петков Петър Петров ще излезе, че най-вероятно е скрит „актив“ на Кремъл работещ на територията на РБългария. На това навежда случка с негово активно участие през 2021 година.

На 18.01.2021г. е проведена акция на българските служби по отношение на резидентурна група, поставила се в услуга на Руските специални служби.

Като ръководител на групата безспорно е установен Иван Павлов Илиев. След акцията същия е отведен в сградата на Военно окръжна прокуратура на адрес – гр. София, ул. Позитано № 24А, за снемане на обяснения и предявяване на заповед за задържане, като за тези действия е натоварен да го пази лично агент Петър Петров.

Изчаквайки в коридора за последващи действия Иван Илиев обаче (не)знайно по какви причини е оставен сам за известен период от време от отговарящия за него агент Петров, в следствие на което Илиев като по филмите успява да напусне сградата безпрепятствено.

След провеждане на няколко часови оперативно-издирвателни мероприятия на територията на гр. София, Илиев е задържан в района на Руското посолство в кв. „Изток“ на гр. София.

Как така пазен от агент Петър Петров ръководител на резидентурна група действаща в услуга на Русия на територията на РБългария е оставен без надзор в сграда на Военно окръжна прокуратура за да си излезе необезпокояван и за да може за няколко часа да прикрие каквото е нужно – си преценете сами? По учебниците за шпиони на един добре обучен „актив“ са му необходими само няколко минути за да унищожи доказателства и да предупреди другите „активи“. Със сигурност агент Петров не го е „изпуснал“ от немърливост!

Припомняме Ви, че от скандалния запис на онлайн срещата на ПП в късните часове на 21 май Асен Василев изключително цветущо разкрива как Петър Петров е подготвян от ПП да заеме поста директор на ДАНС, като с него и новия министър на МВР да „провеждат“ (мачкат най-вече ГЕРБ) местните избори.

Петър Петров сега е депуат от ПП и самия той е написал във визитката си, че в периода януари – август 2022г. е бил съветник в
кабинета на Министър председателя Кирил Петков.

От наши брилянтни източници разбрахме, че Петров (сред колегите си бил известен като Пешо Ушето) е присъствал на заверата, организацията и подготовката за ареста на Бойко Борисов, който беше задържан вечерта на 17 март, а по-късно Българския съд постанови ареста за незаконен.

Източник: Само Истината


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *