Голямото завръщане на БК ЦСКА: Тръпката е в баскетболната зала

Споделете в:

еfbet става генерален спонсор на мъжкия баскетболен отбор на армейците

След 13 години пауза мъжкият баскетболен отбор на ЦСКА се завръща с шампионска заявка в НБЛ, стана ясно този уикенд.

„За еfbet е чест да стане генерален спонсор на баскетболния ЦСКА – 12-кратен шампион и носител на 18 Купи на България и така да продължим традицията си да подкрепяме българския спорт. Щастливи сме, че имаме възможност да сме част от новата история на ЦСКА начело с изявени армейски легенди като старши треньора Росен Барчовски“, обявиха от екипа на букмейкъра.

https://bg.cska1948.bg/news/category-10/article-2127?fbclid=IwAR06e87neOnFFj2wTSo7NfjF57BqV_fOwdmREbRBjrIkIHfvwFoYrxaXl5s

„Не съм се колебал и за секунда, дали да приема предложението. Знам каква е отговорността и какви са очакванията, защото името ЦСКА задължава. Само ЦСКА!“, каза Росен Барчовски по време на официалното си представяне начело на тима.

С подкрепата  на баскетболния тим и привличането на червени звезди в него еfbet продължи и друга традиция – да покрепя възраждането на армейската слава, както прави и във футбола, където също е генерален спонсор и на футболния тим ЦСКА 1948. Към неговия спортно-технически състав в последните месеци се присъединиха армейските емблеми Любослав Пенев, Валентин Илиев, Методи Томанов, Методи Деянов, Ради Здравков и Спас Джевизов, затвърждавайки посланието „ЦСКА на фенове и легенди“.

„Имаме еднакви цели и в двата случая –  да покрепим спорта и спортистите със заслуги към него и да върнем феновете, както на стадиона, така и в залата. Сигурни сме, че по този начин ще помогнем да получат отново тръпката от победите на любимия си отбор. Успех, ЦСКА!“, казват още efbet.

„Готови сме за високи постижения. Това става благодарение на основния ни спонсор efbet. Благодарим на семейство Найденови, които са генетично свързани с ЦСКА и не гледат на проекта само като бизнес начинание и реклама, а като на кауза. Благодарен съм, че повярваха в нашата концепция, да вървим стъпка по стъпка към Европа. Партньорството е дългосрочно“, обясни членът на УС Александър Чакмаков.

Генералният спонсор дава сериозна заявка с подкрепата си, а в продължение на тази линия беше обявено и партньорството между футболния клуб ЦСКА 1948 и баскетболния ЦСКА. Футболният клуб ще помага чрез своето ноу хау за модерно управление и маркетинг в спорта, ще споделя опита си от последните години, както и своята философия – клуб на фенове и легенди. Изпълнителният директор на  ЦСКА 1948  Добрин Гьонов и емблематичният за червените фенове Методи Томанов ще бъдат част от Управителния съвет на БК ЦСКА.

„Пожелавам успех на Росен Барчовски и на тима. Ще бъде трудно, но всички заедно ще се справим“, каза старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев, който дойде в баскетболната зала, за да подкрепи завръщането на армейците в елита на баскетбола.


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *