Лъженето за Нинова е като слънцето, въздуха и водата за всяко живо същество*

Споделете в:

Не сме знаели за решението да се изгонят 70 руски дипломати. Това е безпрецедентен случай не само за България, а за света. Досега най-голям брой руски дипломати са гонили от САЩ – 58. Неприемливо е България да гони руски дипломати.

Фактите.

60 са изгонените от САЩ руски дипломати. Няколко пъти са гонени 27 след това още 25, и още, и още. Изгони ги Тръмп, който бе в наистина топли отношения с Путин.
През април 2021 г. Чехия изгони 60 руски дипломата. Месец преди това изгони 18 – общо 78 за по-малко от 20 дни.


На 23 март т.г. Полша изгони 45 руски дипломати.

Само през последните години над 40 държави са гонили руски дипломати за нерегламенитирана шпионска дейност и застрашаване на националната сигурност на съответната държава. От 24 февруари насам са изпъдени над 450 руски дипломати.  
На едно от заседанията на МС външният министър Генчовска съобщи за намерение да се гонят голям брой руски дипломати. Но не е вземано решение, признава Нинова. Значи е знаела, но твърди, че не е знаела. Знаела е!


Най-изумителното е, че тя смята, че не трябва да се гонят руски дипломати. Дори ако са застрашавали националната сигурност на България? Наистина ли?

Нинова заяви по Нова тв още и това: Русия е приятелска страна за нас. Русия обаче нарича България неприятелска. За което Нинова коментира: Тяхно право е да вземат такова решение. Невероятно: ние сме враг на Русия, която всъщност ни е приятел…
Нинова, Нинова, Нинова, Нинова… Нинова… Нинова, Нинова… Нинова, Нинова, Нинова, Нинова… Нинова, Нинова – стига лъжи на вдишай, …
издишай

Емил Азар

Дружбата със СССР ни е нужна като слънцето, въздуха и водата за всяко живо същество. Изразът е на Георги Димитров, председател на БКП, министър-председател на НРБългария, починал на 2 юли в СССР.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *