Още един предател се присъедини към щаба на Жоро Бирника

Споделете в:

Личния шут на кмета Илчев, Георги Георгиев – DJ Рижавия се е присъдинил към екипа на предизборния щаб на Жоро Бирника, дошъл по по грешка в Провадия, станал кмет с хиляди обещания, който не се посвени и не само, че вдигна данъците ами и насъска ЧСИ срещу провадийци… „Личен шут, ама кмета му плаща с общински пари“,  с ирония ни обяснява нашия източник от иначе китното градче.

Така останалия в изолация кмет се сдобил с още един член към шепата хора, които останаха да му „свалят звезди“, че е най-харесвания кмет, че провадийци го обожават и с лекота ще стане кмет.

Така подлизурковците ламтящи за едната заплата и някой друг бонус, готови по всяко време да лижат зад**ка на кмета стават –

Богдана Стойчева,

Бисер Денев,

Валерий Радев,

Катя Пеева,

Пламена Трифонова,

Тихомир Тодоров,

Стойка Велева,

Мечкун,

Тимур,

Георги Георгиев – DJ Рижавия и естествено най-големия политиески подмазвач на света

Коста Владимиров.

Това трябва да е „звездния отбор“ на Жоро Бирника с който ще печели изборите за кмет !?!

Припомняме, че на 25 май зам. кмета Диан Парушев подаде оставка с тежки обвинения към Жоро Бирника, а по точно, че човека си играе собствена игра и положителните резултати ги обявява за свои, а проблемите набутва на Диан Парушев, Димо Димов и хората до тях.

На 31 май последва колективно решение на провадийската организация на ГЕРБ с което на практика всички единодушно свалиха доверието си от Софиянеца разединител и обявиха, че общинските им съветници минават в опозиция.

Следващата стъпка, на войната между ГЕРБ и Жоро Бирника, която е съвсем логична е да му поискат оставката още преди КПКОНПИ да са го отстранили с което поне още малко ще повдигнат и без това драстично понижения им рейтинг заради бедствието Илчев, което свързват с ГЕРБ.

А това е неминуемо след предстоящите съкрушителни разкрития:

# Стана ясно, че ремонта на 119-та зала е спрял заради некадърност на Жоро Бирника и Богдана Стойчева, сбъркан проект !?! и някакви задкулисни договорки;

# Спря ремонта на централен площад – говори се, че изпълнителя ядосан на Илчев и Стойчева обявил сред близки, че ще съди Община Провадия. Друго, което се говори, че при дъжд малкото направен център се наводнявал – а по проект това било недупостимо и надзорната фирма нямало как да приеме обекта, т.е. и готови участъци от площада трябва да се развалят за да се получи необходимия наклон;

 # Ще изгорят парите за изграждането на нова сграда, която трябваше да изпълнява услугата на „Център за грижа за възрастни хора в невъзможност за самообслужване със среда близка до семейната“ с капацитет за 16 души. Финансирането е по програма „Региони в растеж“ на стойност близо 524 000 лева. По план строителните дейности трябваше да започнат през 2021 година и да завършат през 2022 г., но така и не се проведе обществена поръчка и според експерти парите ще изгорят, а Провадия вместо да си изгради нещо полезно затъва в безочливостта и некадърността на гореизброените хора;

# Парите за преасфалтирането на междуселския път Славейково – Черноок също били на път да изгорят. Според запознати подобно на 119 зала проекта бил тотално сбъркан и надзорните фирми категорично отказвали да се занимават с „аматьорски неща“ и да си слагат главата в торбата;

# На 90% били да изгорят и парите за пуснатата сега поръчка за ремонта на „пломбата“ в ОУ Христо Смирненски. Там финансирането в размер на близо 2 млн. лв. било осигурено от Димо Димов лично поискани пари от Бойко Борисов, като награда за спечелването на частичните избори в село Бозвелийско, ни разказаха запознати. Според тях точно защото парите били осигурени от Димов, Жоро Бирника искал да „прецака“ проекта, като въобще не се замисля, че всъщност „прецаква“ провадийци и най-вече себе си;

Сигурно има и още…

Е халал да ви е такъв кмет!

А такива като изброените по-горе мекотели подмазвачи ще има винаги докато има кмет, който не е мъжкар, а допуска до себе си подобни безгръбначни!

Наш дълг е да ви казваме нащтата такива каквито са, а как като обществото ще се отнесете с обстоятелствата и гореописаните – е ваша грижа !!!

Очаквайте нови разкрития…

В ляво е кмета на Провадия Жоро (Бирника) Илчев, а в дясно е придворния му шут DJ Рижавия

Източник: Само Истината


Споделете в:

One thought on “Още един предател се присъедини към щаба на Жоро Бирника

 • юни 3, 2022 в 8:30 am
  Permalink

  Малко сте се объркали за дома за възрастни в невъзможност за самообслужване – капацитета е 15 души. А как разбрахте, че поръчка няма ми е доста чудно… Поръчката е обявена отдавна и приключила. Макар и доста бавно проведена, заради изменения в състава на комисията и голяма ангажираност на членовете ѝ, договорът е факт. Може да проверите това в електронната система за обществени поръчки. Обявени са инженеринг , включващ проектиране, СМР и авторски надзор, строителен надзор и публичност.
  Оставаща да се обяви е доставката на оборудването, но същото е предвидено след като бъде изготвен инвестиционния проект.
  Не мога да се ангажирам с отговор на въпроса защо не е факт строителството, но считам, че следва да не заблуждавате обществото с невярна информация относно липсата на проведени обществени поръчки и на сключени договори за обществена поръчка с този предмет, доколкото сайтът Ви е се чете от много хора и се ползва с добро име.
  В случая при обявяване на поръчките отдел „ПО и ОП“ е работил в екип, същите са с лице за контакт друг член на този екип, който е участвал в най-голяма степен в изготвянето им, подкрепян от другите двама. Все пак общината имаше трима юрисконсулти и по обществени поръчки работят всички от тях, макар и преимуществено поръчките да се подготвят и обявяват от началника на отдела.
  За провеждането им са определени и комисии, претърпели множество промени дали поради заболяване или поради напускане на работа на нейни членове.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *