Едно се хвали, друго прави – що е то? Да, това е кмета на Провадия! Въвежда режим на тока по улиците, след като е обещал, че НЯМА

Споделете в:

НЕ СЛУЧИ ПРОВАДИЯ НА КМЕТ СЛЕД МАРИН ГЕОРГИЕВ И ТОВА СИ Е

Докато кметовете на съседни общини честно и откровено изразиха опасенията си за сметките за ток и казаха директно нелицеприятната истина, че ще въвеждат режим на тока на уличното осветление, кмета на Провадия, Софиянеца Жоро (Данъка) Илчев, използва случая да се самоизтъкне пред  тях и каза за БНР, че няма да въвеждат ограничения на уличното осветление.

В разбор за състоянието на общините от варненска област Радио Варна съобщи: „В Провадия вече са въвели режим, но на икономии в разхода на ток в администрацията, така за последния месец са намалили сметките за ток с 15 хил.лв. Кметът Жоро Илчев отбеляза, че с тази стратегия няма да въвеждат ограничения на уличното осветление, вкл. с цел превенция на престъпността.“

Статията озаглавена „Спешно приемане на Бюджет 2022 и увеличение на компенсациите за тока искат кметове“, публикувана на 17.01.22г., може да прочетете тук https://bnr.bg/play/post/101587258/speshno-priemane-na-budjet-2022-i-uvelichenie-na-kompensaciite-sa-toka-iskat-kmetove 

Истината се оказа съвсем друга – в Провадия и в цялата община Провадия, всъщност се въвежда режим на уличното осветление.

Личната реклама на кмета и хвалбите са едно, реалните резултати и реалността – съвсем друго. Да си правиш „ПиАр“ пред жителите на варненска област, които да набиват на собствените си избраници как те не са се справили така добре „както кмета на Провадия – от икономии от коридорите на общинската сграда на администрацията и отоплението им“, е колегиално некоректно.

Към жителите на общината, пък, е граничещо с подигравка.

НЕ МОЖЕШ (ЯВНО СОФИЯНЕЦА ЖОРО (ДАНЪКА) ИЛЧЕВ МОЖЕ) ДА ЛЪЖЕШ ТАКА НАГЛО ПРОВАДИЙЦИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО САМО И САМО ЗА ДА СИ ПОДСИЛВАШ ЕГОТО! ТАКА ПРАВЯТ СЛАБАЦИТЕ! ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИ!

Стратегията на кмета Жоро Илчев, рекламирана по една от най – големите на регионално ниво медии, катастрофира до въвеждане на режим на уличното осветление в града и селата.

На сесията на Общински съвет Провадия на 26.01.2022г. кмета е съобщил часовете в които се въвежда режима.

Улиците в града ще светят от 4:30ч. до 6:30ч. и от 17:30 до 22:30ч. В 24-те села на общината с един час по – малко от града ще свети уличното осветление вечер, а именно от 17:30 до 21:30ч.

/ „УЛИЧНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ В ПРОВАДИЯ Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНО, ЧЕ ЧАК СВЕТИ ПРЕЗ ДЕНЯ 16.09.2021г., 10:30ч. Пак ли го пробват уличното осветление в този “важен участък” на Провадия или през деня уличното свети по пътя към фабриката на кмета, защото е облачно?“ – е коментар в пост в социалните мрежи на 16 септември/

За хаоса в осветлението, припомнят в социалните мрежи, за период от време в което уличното пред и по път към семеен имот на кмета светело и в светлите дневни часове. Тогава оправданието е било, че се настройва осветлението. Това настройване, явно било неуспешно, тъй като явлението да светят там уличните осветителни тела било доста често, докато не било изразено недоволство.

/ „докато някои части на града тънат нощем в мрак, днес през деня целия надлез до Слънчеви лъчи, към пожарникарската фабрика на кмета на Провадия, та чак до безиностанцията СЕ ОСВЕТЯВА ОТ УЛИЧНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ. ОСВЕТЛЕНИЕТО ТАМ РАБОТИ В СВЕТЛАТА ЧАСТ НА ДЕНЯ – МОЖЕ БИ Е ДЕНОНОЩНО, КОЙ ЗНАЕ?“ – е коментар в пост в социалните мрежи на 7 август/

СЛЕД КАТО ЯВНО СЕ Е ОБЪРКАЛ ЧОВЕКА, КАТО СЕ Е КАНДИДАТИРАЛ ЗА КМЕТ, НАЙ-РАЗУМНО Е ДА СЕ МАХНЕ ВЕДНАГА, ЧЕ ВЕЧЕ ДОСАЖДА И ВРЕДИ…МНОГО !!!

ПРОВАДИЯ, ВРЕМЕ Е ДА ПОТЪРСИТЕ ОТГОВВОРНОСТ ОТ КМЕТА ВИ СОФИЯНЕЦ!

ОСТАВКА! МУТРИ ВЪН!


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *