BESO HOMES – съвременни похитители на човешки съдби

Споделете в:

Възможно ли е в 21-ви век строителна компания управлявана от „БУШОНИ“ да си играе безчувствено със съдбите на обикновени хора, да взема заложници и да демонстрира безнаказаност?

Явно, че може!

Преди седмица стана ясно, че около тридесет собственици на обекти в сградата Modern Living Apartments в София, съвсем обикновени граждани на Република България, са сезирали Главния Прокурор Иван Гешев, затова че двама схематици си позволяват най-безцеремонно и безчувствено да ги държат като заложници повече от две години, заради неуредени бизнес отношения с които те нямат нищо общо.

Вече Ви запознахме с умишлените действия на Емануил Лазаров и Десислава Петрова (виж линка под статията), с които с престъпна умисъл и фалшиви документи вече повече от две години си играят със съдбите на обикновенни, невиновни хора.

Съвременни заложници на BESO HOMES!

Но какво се крие зад блясъка на лукса на бранда BESO HOMES?

Излиза, че BESO HOMES реално се управлява от Десислава Петрова и Емануил Лазаров, по прякор Емо Негъра.

При проверка на дружествата им в ТР излиза, че те са преплетени в много сложен обръч от фирми, които обаче, забележете – действащите им такива се управляват от техни служители или просто казано лица, които изпълняват заповедите им и носят отговорност, както административна, така и наказателна, ако „нещо някъде се обърка“, както в случая с въпросната сграда.

Острието и лицето на BESO HOMES, Десислава Петрова – има участие в 16 дружества, но видимо от ТР в работещите фирми НЕ Е управител.

Десислава Петрова е свързана с 16 фирми, а чести управители са Камелия Гислер, Анелия Трайкова и Райна Белева 

А погледнато в дълбочина е видно, че почти на всички фирми, които НЕ Е продала е по-често действителен собственик.

Често срещано е във фирмите Десислава Петрова да е само действителен собственик (същият не носи отговорност)

Прави впечатление, че собственици на работещите дружества е друго юридическо лице, на което собственик е друго юридическо лице и т.н., апортни вноски, непарични вноски – яхта за 680 хил. лв., чуждестранни акции и облигации без реална стойност и други най-различни схематични техники.

Непарична вноска – яхта за скромните 683 хил. лв.
Някъде обаче не са се оттървали и са им наложили запори

Но Емануил Лазаров е мозъка на схемите. Той почти вече не участва във фирми. Той стои в сянка. Не се показва. Неговата дейност е задкулисна – да измисля схеми за печелене на пари със схеми. За жалост върху гърбовете на хората. Справка показва, че през годините е участвал в 12 дружества, но повечето ги е прехвърлил или вкарал в несъстоятелност. Към момента не може да има фирма на негово име. Но за него ще Ви разкажем по-нататък.

Хитро измислено, най-вероятно от Емануил, за управители на дружествата, които могат да влязат в проблемни ситуации, дори и както в случая с прокурските разследвания, са едни и същи доверени и свързани лица.

Това са Анелия Трайкова, Ралица Стоянова, Райна Белева, Никола Георгиев Радионов и Камелия Гислер.

Фирмата замесена със скандала с Modern Living Apartments: Инно Билд Инженеринг ЕООД – управител Райна Георгиева Белева, действителен собственик – Десислава Петрова 

Това всъщност са така наречените „БУШОНИ“, които изпълняват почти за безпари безпрекусловно заповедите на Емануил Лазаров и Десислава Петрова, и които НОСЯТ АДМИНИСТРАТИВНА, НО И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за всички техни действия и документи, които подписват.

Излиза, че зад фасадата на сладникавия бранд BESO HOMES, пропит с лукс и показност, блясък и стил, скъпи яхти и лимузини стоят две лица с нечисти намерения, без морал, без съвест, мислещи само и единствено за ПАРИ!

Хитреци, които използват свои служители за да НЕ носят отговорност за своите престъпни действия!

Стигайки чак до там, с чуството си за безнаказаност да си позволят в 21-ви век да държат с години тридесет обикновени българи, невиновни за тяхната алчност, като „ЗАЛОЖНИЦИ“ на схемите си!

Пази ли ги някой – може би!

Ще си свърши ли този път работата Прокуратурата – вярваме в това!


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *