По сигнал на граждани прокуратурата подхваща измамниците от BESO HOMES

Споделете в:

Главна Прокуратура се задейства по жалбите на ужилените с апартаменти от BESO HOMES в квартал “Манастирски ливади”.

Образувано е производство, съобщиха от Главна прокуратура. Прокурорите ще разследват и действията на сложения синдик Веселин Банков

Хората нямат акт 16 повече от две години зарази неуредените финансови взаимоотношения между съдружниците Емануил Лазаров (известен като Емо Негъра) и предприемача Красен Кръстев.

Вчера Ви запознахме с неоспоримо доказаното, че Емануил Лазаров крие документите за получаването на акт 16, а жена му варненката Десислава Петрова пуска жалби в ДНСК срещу построената лично от тях жилищна сграда и така създават полузаконни спънки за получавнето на разрешителното.

Емануил Лазаров – Емо Негъра

Гражданите може да останат на улицата насред зимата заради наглото поведение на бившия затворник за измами Еммануил Лазаров – Негъра и на измислената кандидатка за ВИП слава от Варна Деислава Петрова.


Десислава Петрова

От безпомощност от наглото държание и престъпните действия спрямо тях, собствениците на обекти са се присъединили към сигнала на Красен Кръстев и са изпратили писмо до главния прокурор Иван Гешев и до още редица институции (виж линка под статията).

Засега реагира само Главната прокуратура. Но тя е достатъчна!

Според наши източници вече е разпоредена проверка под специално наблюдение при която е разпоредено да се проверят всички сигнали подадени от съдружника Красен Кръстев и от “ужилените собственици” на обекти в сградата Modern Living Apartments относно всички действия на организираната престъпна група Емо Негъра – Десислава Петрова, синдика Веселин Банков и тяхни съмишленици и помагачи.

Особенно внимание щяло да се обърне на новия играч – временния синдик Веселин Банков, а по точно за процесуални нарушения в дейността му в дружеството, отправяни закани, документирани непрофесионални отношения спрямо собствениците на обекти в сградата Modern Living Apartments, както и за свързаности и неформални отношения с главния герой в цялата измамна схема – Емануил Лазаров.

Така също е назначена и проверка на цялостната дейност на обръча от фирми свързани с бранда BESO HOUMS, който включва инвестици в строителството, строителство, прадажба на имоти, брокерство и други дейности относно съмнение за имотни измами, спекулативни сделки и финансови измами, научихме от наши брилянтни източници.

Хронологията на събитията, описание на главните герои в сагата и писмото на собствениците може да видите в линака под статията:


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *