БОЕЦ ще съди Тома Биков за клевета. Искът е за 20 000 лева

Споделете в:

Гражданско сдружение БОЕЦ даде депутата от ГЕРБ Тома Биков на съд за клевета. Искът към него е 20 000 лева. Това съобщи лидерът на организацията Георги Георгиев във Фейсбук.

„ВАЖНО!
БОЕЦ даде Тома Биков на съд за лъжа и клевета!
Битката срещу мафията и нейните слуги трябва да се води на всички фронтове! БОЕЦ заведохме дело срещу Тома Биков, депутат от ГЕРБ за лъжите и клеветите изречени по наш адрес в национален ефир. Това е само първото от серия дела, които ще инициираме срещу медии и лица позволяващи си да клеветят и сипят помия и лъжи срещу БОЕЦ.
През годините БОЕЦ осъдихме най-силните бухалки на мафията – СГП, СП, НАП, КПКОНПИ, МВР.

Водихме дела в обществен интерес разкривайки престъпните схеми и на управляващите и мафиотската същност на управлението на Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев. Поемахме всички удари и рискове. Всяка наша дума доказваме с доказателства, официални документи и сигнали до институциите. Поради липса на аргументи от страна на мафията и нейните „медии“ по наш адрес от години е в ход клеветническа офанзива за омаскаряване съдържаща гнусни лъжи, клевети и голословни твърдения, които имат за цел да компрометират доброто име на БОЕЦ, както и на неговите членове и ръковдство.

Това е най-силното доказателство, че нашата дейност и действия представляват реална заплаха за мутренският режим на управление наложен от мафията. Така мафията ни легитимира, като свой враг номер едно. Това е малка част от цената, която плащаме за своята непримиримсот в битката ни за свобода и справедливост. Така Борисов и Пеевски разбират „свободата на словото“, да могат чрез своите медии-гнусомети да омаскаряват и очернят с лъжи и клевети безнаказано всеки, който не приема престъпната им власт. Време е понесат отговорност за тази мерзост. Започваме с Тома Биков с иск за 20 000 лв. обезщетение и това е само началото.


Предстоят серия от съдебни дела срещу медии и лица, които чрез гнусни лъжи и клевети служат, като бухалки в ръцете на Борисов, Пеевски, Гешев и мафията срещу непримиримите граждани и организации. БОЕЦ продължаваме и с действията си на площадите, със сигнали, акции и протетси до отстраняването на мафията от властта! Оставка, съд и затвор!
Битката продължава!“

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *