Домусчиев сочи лошите и се хвали, че не е от тях по Нова; беше много мило

Споделете в:

Собственикът на Нова телевизия Кирил Домусчиев даде интервю за собствената си медия. Фокусът бе върху цените на електроенергията за промишлеността. След това и освети и други теми. Бизнесменът, като един истински Колумб, откри, че в България има енергийна мафия. Спомена Ковачки. По отношение на ТЕЦ-овете пък отличник бил ТЕЦ-а на Доган. Че кой друг. Кирчо е добро дете, ще папка…

Домусчиев успокои нацията, че с удара срещу Васил Божков и хазарта губи само Божков, а всички други са ОК. Дори Нова телевизия, която имала голям рекламен договор с хазарта не й пукало, защото била най-рейтинговата. В това число сутрешният блок, сериалите и публицистичните предавания. Публицистични? По Нова?  Ади и Виктор се усмихваха скромно, но разбиращо, с чувство за лична значимост. Немалко зрители са на друго мнение, но важно е какво казва Кирил. А той заяви също, че кинти за телевизията има и всичко е хипер готино.


Явно Кирчо не е чул по какъв начин и Кой лично е изгонил Силвия Зурлева от телевизията. Интересен и тъжен сюжет броди в някои среди. Много други бяха принудени да напуснат телевизията, но пък тези, които са останали/оставени, трябва да са щастливи. Щастливи ли са?

Домусчиев го играе оптимист, но със сигурност не му е лесно. Знае ползите от това да приютиш финансовия министър в луксозния си жилищен комплекс, но знае и рисковете. Знае също, че колкото и да си богат, един ден Гешев може да почука на вратата ти. Или да я избие с ритник. Зависи од заданието. Примери колкото искаш.

Иначе Ади и Виктор пърхаха много професионално пред боса. Ади дори прояви героизъм в мирно време и попита чорбаджията дали „Лудогорец“ или Нова обича повече. Той кимна. Беше много мило.  

Някъде другаде са кимнали едни други хора. Добро момче е Кирето. Засега.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *