КЪЩАТА НА ЕКСМИНИСТЪР В ХАЛКИДИКИ, ЗАСЕЧЕНА ПОКРАЙ КАНАЛА ЗА МИГРАНТИ, ЛЪСНА И В КАНАЛ ЗА ЦИГАРИ

Споделете в:

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!

Тогава написахме, че:

„...През август – септември 2019 година се провежда среща на Халкидики в Гърция, полуостров Касандрия, близо до гр. Ханиотис, между служител на МВР на ръководна позиция в една от изброените в разследването на АФЕРА 3 дирекции на МВР и криминално проявени лица за уточняване на канала за трафик на мигранти.
На провелата се среща групата е предупредена от ръководния кадър в МВР, че спец. служби от България и Европа са започнали работа по канала.
Срещата е проведена в къща на бивш български политик, бивш министър, като присъстващите са били от близкото обкръжение, включително и ръководният МВР служител, на небезизвестния български трафикант, известен като Паскал.
Срещата е контролирана от гръцките служби.“

Източници на АФЕРА от чужди спец.служби информираха, че въпросната къща в Халкидики на „бивш политик, бивш министър“ лъсва и в канал за цигари. А въпросният екс министър е М.Н.

Канала за цигари е свързан отново с хора на Паскала.

Според източниците на АФЕРА от чужди спец.служби канала за цигари от Гърция се движи от дясната ръка на Паскала – Жоро Р., като цигарите се вкарват в България заедно със Станислав Кр., който притежава транспортна фирма и камиони.

Чрез Светослав Ст. – Гембъла пък се оформят документите, че у нас се вкарват … колела.

Снимки на участниците в канала са направени в къщата на въпросния бивш министър в Халкидики, която е засечена от гръцките служби и по канала за нелагален трафик на мигранти. Тя се намира в Халкидики, Касандра, в близост до село Певтохори. Всъщност, къщите са общо три и според чуждите спец. източници са със съмнителна законност

Светослав Ст., известен като Гембъла, нашумя с това, че през 2016 година при спецакция на ГДБОП беше задържан, като в него бяха открити оръжие и голяма сума пари. По-рано пък при акция на спец.прокуратурата и ДАНС Гембъла също бе вкаран в престъпна група занимаваща се с данъчни измами, далавери със захар, сухо мляко и петролни продукти.

Покрай неприятностите си с органите на закона, Гембъла е прехвърлил жилищна сграда на бул. Черни връх в кв. Лозенец в столицата на брата на Наско Купъра, но според спец.източниците на АФЕРА Купъра прецакал Гембъла и разпродава сградата. Това наложило Светльо Ст. да влезе отново в схемата с цигари.

Всички са хора на Паскала.

Светльо Гембъла заедно с близката си приятелка Десислава Иванчева в двора на соециализирания съд.

Източник: Afera.bg


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *