Сагата с евродепутатските места на Пеевски и Карадайъ в ”Честно казано с Люба Кулезич”

Споделете в:

Тази вечер в ”Честно казано с Люба Кулезич” коментарите и анализите са отказите на избрани за евродепутати, корупцията в България, истерията около Стратегията за детето и общественото радио.

Днес в „Честно казано с Люба Кулезич“ ще видите:

Игра на Тронове. Депутатски и евродепутатски при казуса Пеевски-Карадайъ. Може ли ЦИК да се превърне в екарисаж на законността като приема отказа на двамата важни от ДПС да се откажат от мястото си в Брюксел. Сблъсък на мнения между юриста Даниел Божилов и председателя на гражданско движение „БОЕЦ“, който е автор на сигнала до Централната избирателна комисия.

 

Корупционната матрица на България. Стегнете се! Юристът Ива Пушкарова и фронтмена на Антикорупционния фонд Николай Стайков ще ни помогнат да проникнем в усещането си за корупция.

 

Приказката за Торбалан от Норвегия, която чухме по разваления телефон. Без истерии, моля! Проблемът не е норвежки, а български. Психоаналитичен прочит за анатемосаната стратегия за детето от доктор Огнян Димов.

 

Положението е сан- шан –жмо* – епизод от поредицата „Да си върнем обществените медии“. Могат ли радиото и телевизия на данъкоплатеца да са не само търбух за пари, но и за доверие. Публицистът Кин Стоянов за борбата за националното радио като борба за българската идентичност.

 

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *