Емилия Милчева: Борисов дълго чака да вземе оставката на Порожанов

Споделете в:

Оставката на земеделския министър Румен Порожанов е симптом на систематичните грешки в работата на ДФ „Земеделие”. Борисов дълго чака да вземе оставката на Порожанов. Това заяви в предаването „Честно казано с Люба Кулезич” журналистът от DW Емилия Милчева.

Трябва да видим как изгря в борда на директорите в „Булгартабак”, когато дойде царят. Той беше сложен там с помощта на ДПС.

 

Порожанов бе и в Българската банка за развитие, той отговаряше и за най-добре финансираните програми в ДФ „Земеделие”, каквато е „Програма за развитие на селските райони”.

 

Журналистите не се поинтересуваха дали са разкрити нападателите на Порожанов през 2011 г. Той беше бит, но никой не обяви дали има развитие разследването.

 

Къщите за гостите са над 70 000, трябва да видим кои хора имат такива къщи. Органите на реда е трябвало много по-рано да им направят проверка.

 

Европарите не помагат за развитието на родното земеделие, защото те попиват в горните слоеве. Има много консултантски фирми, които участват в изградените мрежи.

ФрогНюз


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *