Ето я мистериозната страница от тефтерчето на Иванчева, но с чужд почерк

Чисто нова шеста страница изненадващо се е появи в тефтерчето на Десислава Иванчева по време на процеса в специализирания наказателен съд. Експертиза, обаче доказва, че това не е нейният почерк. Това означава, че някой друг, неизвестно засега кой, е драскал във въпросното тефтерче.

Тази страница е едно от доказателствата на прокуратурата за това, че Иванчева е искала подкуп.  Фрог ви я показва за първи път. От драсканиците на неизвестен досега човек, трудно може да се разбере нещо.   Любопитното е, че 6-та страница се пръква за първи път в съда. Този документ е липсвал по време на цялото досъдебно производство, става ясно от експертите-графолози. Нещо повече-в още три страници от тефтерчето има чуждо вмешателство.  Съдът е разпоредил да се установи дали това не е почеркът на Петко Дюлгеров, който се води посредник при взимането на парите.

Ето и част изводите на графолозите:

Първо-не е ясно какво пише в тефтерчето към 19.04 2018 година, иззето с поемни лица. Второ-Не е ясно как са съхранявани доказателствата до 26. 06. 2018 година, когато е извадено тефтерчето. В тефтера се появява изписана 6-та страница, липсва информация за такава в цялото досъдебно производство.

 

Една страница от тефтерчето е била скрита при първия анализ на тефтерчето. Вместо да се покаже третата страница, два пъти се е показала втората страница. Това объркване го водят като „техническа грешка“. Удивление предизвика тази нова шеста страница, която се появи изневиделица. Тя е с чужд почерк. На нея има някакви драсканици и числа. Не се разбират точно какви са тези числа. Определено има чуждо вмешателство“, каза  Петър Кърджилов пред Фрог нюз.

 

Повече да хода на делото и за изводите в доклада на  Държавния департамент на САЩ, четете  в рубриката „Интервю“.

 

 

Заграденото не е писано от Иванчева, категорични са експертите.

ФрогНюз

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *