О, времена, о, нрави, гей дружинка хареса Радан Кънев за гуру! 5-мата от „Спаси София“ щели да последват протестъра Иво Божков в битката срещу Борисов!

Кръжецът Evroliberast се гордее със слогана „да лапаш п*шки не е срамно”. „Ако ще сваляме правителството с такива смешници начело, то по-добре да се гръмнем“, коментираха пък десетки потребители в социалните мрежи.

Дългото дълбаене под дъното на социалната изолация, очевадната липса на семейни устои, забраната на изконния български възпитателен маниер тип „Макаренко” и „слободията”, в която живеем последните трийсетина години, вече дават своите плодове. Кръжецът Evroliberast – „Спаси София“, съставен основно от гей активисти, припозна за свой идеен гуру не кого да е, а бившия лидер на ДСБ Радан Кънев, видя медията ни.

Същевременно обаче евролиберастите, които по собствените им откровения са „родени” от протестите срещу кабинета „Орешарски” през 2014 г., са особено нетърпими към всики политиците, освен към неколцина свои любимци сред които са Радан Кънев, Трайчо Трайков и вечният протестър Иво Божков. Гей дружинката, която освен своя неправителствена организация в лицето на „Спаси София“ има и свой сайт със същия каламбур от „Европа”, „либерали” и „педерасти”, обича да е скандална. В профила на групичката във фейсбук попаднахме на повече от провокативно послание, отправено към друга прослойка със спорни качества – политическия кръг на „патриотите”.

Именно в страницата на evroliberast във фейсбук един от най-активните е лицето на „Спаси София“ Гергин Борисов. Вижте какво публикува той там:
„Уважаеми „патриоти”, да лапаш пишки не е срамно. Сигурен съм, че след толкова години активно фантазиране, в началото ще сте малко разочаровани, но не се плашете – свиква се.“ Както вече писахме наша проверката показа, че либералният Гергинчо е част от екипа на скандалното НПО „Спаси София”, което в последно време стана известно в социалните мрежи с шегаджийското „Смучи София“.

Гергин е изключително активен във фейсбук страница до края на 2016-а, като през това време не спира да залива с вулгарни коментари политици от целия спектър. Жертва на злобните коментари на Гергин става дори покойният вече Павел Чернев, който също е засипан с куп обиди и гнусотии. В цялата евро-гей каша се намесва и самият Радан Кънев, който често е цитиран от evroliberast като идеен гуру на платформата.
Не е ясно откъде идва финансирането на НПО „Спаси София”, но е факт, че евролиберастите имат сигурна трибуна в изданията на нереализирани десни политици. Затова и коментарите са, че гей дружинката е впрегната в политическата битка, маскирана като загриженост за българската столица.

Другите 4-ма от общо 5-мата активисти на НПО „Спаси София“ пък също не крият страстта си към безпредметни бунтове, които не лежат на някаква смислена и зряла политическа или социална платформа, а на най-обикновенна ненавист към всичко което те самите неприемат. В случая с последните протести например Андрей Зографски, Борис Бонев, Виктор Чаушев, Гергин Борисов, Христо Илиев напълно подкрепят „професионалния протестър“ Иво Божков, който само преди дни написа изключително остър текст във фейсбук относно протестите течащите към момента протести.

Като общински съветник от ДСБ в София Иво Божков публикува преди дни във фейсбук следния коментар: „Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски?“

Десният общинар заявява още подкрепата си за масовите протести от последните дни, които не е ясно от кого се организират, като подчерта, че последното въобще не го интересува.
„Подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел – независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не“, заяви профи-протестъра.
Логично думите му бяха бурно подкрепени и аплодирани от евролиберастите от „Спаси София“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *