Днес е подходящо време за общуване, за развиване на нови отношения и укрепване на връзките

Споделете в:

Луната е в знак Риби, където ще остане до 07:51 ч на 5 юли. Луната в знака Риби увеличава чувствителността, хората търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се желание за уединение, желание да се избяга от проблемите като често се посяга към алкохола и наркотиците. Често старите проблеми намират решение.

Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите. Децата стават по-чувствителни от обикновено, капризни, кресливи, склонни към мечтаене. По това време не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Уязвими са ходилата на краката.

20 лунен ден (от 23:51 на 2 юли до 00:20ч на 4 юли) Енергийно много силен ден, изпълнен с позитивна енергия и добри вибрации. Ден на космическата любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Основното предназначение на деня е духовното търсене, преодоляване на страхове и препятствия. Този удивителен ден може да донесе много интересни събития и приятни новини.

Символ на деня е орела. Време за „висок полет”, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Ако всички усилия бъдат отправени към достигане на резултати, то успеха може да надмине и най-големите ви очаквания. Ако отдавна сте искали нещо да направите, но не сте се решавали да пристъпите към реализация, сега можете да предприемете нужните действия в тази посока. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Страхът е главният и сериозен противник през този лунен период и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения.

Подходящо е за разтоварващ ден, за очистителни процедури, за масажи, посещение на козметик, басейн, сауна. Всичко, което направите за здравето си днес, ще се отрази благоприятно на самочувствието ви и външния ви вид. Повишава се жизненият тонус и се подобрява общият потенциал на организма. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Да се обърне внимание на плещите и горната част на гърба. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ, гадания и наговаряне на водата.

Цветове на деня – сапфирено, синьо, лилаво, индиго. Добре да присъстват в облеклото ви или поне като някакъв елемент, например кърпичка.

Отношения – подходящо време за общуване, за развиване на нови отношения и укрепване на връзките. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Обаче, ако се появи спор или конфликт, потушавайте ги още в зародиш и не им давайте да се развият иначе ще преминат в продължителна и сложна война в отношенията.

Секс – Любовните отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Бизнес – Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници напразно.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Сънища – Те могат да покажат на човек от височината на птичи полет миналото, настоящето и бъдещето. Прекрасна възможност да оцените живота си от всички страни, да намерите допуснатите по-рано грешки и да коригирате съдбата си.

novini.bg


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *