Връзката ви не върви. Познайте по знаците

Когато сте обвързани, човекът до вас се превръща в най-важния в живота ви. Вие прекарвате по-голяма част от свободното си време с него и рядко се разделяте. Но в един момент се появяват първите трудности, през които преминава всяка двойка. Нещата се усложняват, когато един от партньорите чувства, че не получава достатъчно от половинката си.

Много мъже и жени смятат, че е по-добре да се разделят с гаджето си, ако постоянно се карат и правят компромиси. Това се случва, когато те не осъзнават защо другият не е щастлив и не правят нищо, за да променят отношенията си.

Eто 5 знака, че връзката ви не върви, които да ви накарат да поговорите с партньoра и изгладите нещата преди да е станало твърде късно:

1. Липса на комуникация

Първите „пукнатини“ в една връзка се появяват, когато двамата започнат да си говорят по-малко. Когато видите, че половинката ви няма настроение, най-вероятно има нещо, което я притеснява. Не си внушавайте, че това е заради вас и не се сърдете, а седнете и попитайте каква е причината, но без да правите скандал. Колкото повече говорите с партньора си за вашата връзка, толкова по-добре ще се развива тя. Ако има неща, които той или вие премълчавате, дистанцията между вас ще се увеличава.

2. Лесно раздразнение

Когато попитате гаджето си за нещо дребно, а то избухне без причина, значи има проблем. Раздразнението и агресивното му поведение може да се дължи на вашето отношение, но и на други странични фактори като проблеми на работното място, например.

dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *