БУЛКРАФТ – не просто фирма, а методология за усвояване на средства в КРЗ „Терем – Флотски арсенал“! Данко Момчилов, инж. Валентин Недев и Слав Желев разкрити като ОПГ

Необезпокояваният директор търговия и маркетинг инж. Валентин Недев наблюдавайки процесите в завода повече от 20 години и възползвайки се от международната практика някой дейности да се аутсорстват измисля технологията за усвояване на средства – БУЛКРАФТ ООД.

Дейностите които могат да се извършват от най – ниско квалифицирана работна ръка, с най – ниското заплащане се прехвърлят на неговата фирма БУЛКРАФТ като се фактурират обаче за много пари. Как става това. Но първо да ви покажем как Валентин Недев е свързан с БУЛКРАФТ.

БУЛКРАФТ ООД е създадена от Дончо Василев Василев и Гергана Димитрова Тошева през 2004-та г. През 2009-та г. съдружник на Дончо Василев става Юлиян Георгиев Георгиев, който забележете е съдружник във фирмата на Валентин Недев “Даниса -2” ООД.И така да обясним как работи схемата им.

За да може всяка конкуренция да бъде смазана икономически се подготвя механизъм.
Измисля се технико – икономически съвет, който да узаконява присъствието на БУЛКРАФТ, но ходовете които прилагат позволяват управителя еднолично с устна заповед да определя комисия, която да измерва извършената работа от БУЛКРАФТ.
Цените за единица мярка се определят от инж. Недев. В лявото му чекмедже е ценовата листа с ниските числа, а в дясното чекмедже – ценовата листа с високите числа за единица мярка.
Като се появи конкурент или при силен натиск се допуска другата фирма на мястото на БУЛКРАФТ и Недев вади ценовата листа от лявото чекмедже. Конкуренцията работи на загуба и след месец естествено си тръгва. Завода изпада в криза тъй като корабособствениците искат да се плащат неустойки, защото корабите стоят непочистени. Тук се появява инж. Недев като спасител на положението и казва: “Помолих се на БУЛКРАФТ да ни спаси”. И БУЛКРАФТ идва, но Недев бърка в дясното чекмедже. Това е както в социализма – двойно презастраховане.

Методологията с ценовата листа с високите числа работи години наред и никой не я хваща, но инж. Недев решава да се презастрахова и вкарва в схемата строителния инженер. Това е човека, който на хвърчаща хартийка определя извършената от БУЛКРАФТ работа като количество. И тази бележка е от дясното чекмедже. Там са високите цени, но само когато е БУЛКРАФТ. Но все пак тази схема във времето крие рискове, че може някой да го види, и за да не се случи това инж. Недев намира най – правилното решение, а именно строителния инженер да бъде синдикалния вожд Слав Желев. Той пуска бележка на БУЛКРАФТ в дясното чекмедже и срещу нея получава морално удовлетворение. Ако дойде конкурентна фирма се бърка в лявото чекмедже и се намалява обема работа и се дават ниските цени.

Данко Момчилов разбира схемата на Недев и решава да я приложи сам, отмествайки силово БУЛКРАФТ и вкарвайки негова фирма НИК.ЕМ-СТРОЙ ЕООД, гр. Девня, с ЕИК:148083131 но за негово съжаление учителя му инж. Недев се оказа по – силен, шляпна го през ръцете, създаде организационна криза в завода в резултат на което изпищяха няколко корабособственика и поискаха неустойки за забава на корабите поради почистването.

Тогава Данко Момчилов много бързо, само за четири дни успя да разбере допуснатата грешка и ушляпването от учителя му.

И така когато БУЛКРАФТ работи Слав Желев пуска бележката в дясното чекмедже и инж. Недев вади ценовия лист с високите числа – резултатът е 140 хил. лв. на месец. Когато работи конкурентна фирма Слав Желев пуска бележката в лявото чекмедже, а инж. Недев вади ценовата листа с ниските числа. Резултатът е 42 хил. лв. на месец за същата работа.

Фалшификации на автобиографията за да започне работа, закупуване на козлови кран с около три млн. лв. повече, който в момента стои и не се ползва, против всички правила все още е съдружник в търговско дружество, прикрива катастрофа със служебния автомобил заради любовница от Русе, работниците не го харесват и не одобряват, просташко държание особено с жените и куп корупционни схеми – Данко Момчилов, Валентин Недев и Слав Желев, истинско ОПГ. Да видим докога?

Всички тези факти подкрепени с документи и доказателства за двойните стандарти на работа сме сезирали надлежно правораздавателните органи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *