Остап Бендер или Кой всъщност управлява Терем флотски Арсенал Варна

Споделете в:

От месец в редакцията ни постъпват сигнали придружени с документи за съуправителя на Терем флотски Арсенал Варна – Данко Момчилов.

Много интересно е как е започнал работа? Открихме, че в СВ – то си представено пред борда на директорите за кандидатстването за поста, г- н Момчилов се е представил като технически суперинтендант KAWASAKI Heavy Industries TNKC, Ltd, Kaigan – Dori, Kobe, Япония, което е човек, който следи техническото състояние на група кораби, а всъщност е бил главен механик, който пътува на кораба по време на преход.

Нека сега да разясним на нашите четатели.

Технически суперинтендант – следи техническото състояние на група кораби.

Главен механик е човек, който пътува на кораба. Отговаря за експлоатацията на кораба по време на преход.

Явно този човек е изградил методология за използване на документи с невярно съдържание дори за да започне работа. Само че тук става въпрос за управленски пост. В случая става въпрос за управлението на 1800 човешки съдби, за работниците във външните фирми и най – вече за запазването на репутацията и развитието на завод с над 120 годишна история.

Припомняме Ви, че при започване на работа преди шест месеца е подписал декларация че не участва в търговски предприятия, а ние доказахме, че всъщност все още е съдружник в „Бълграска дамска мода“ ООД, гр. Смолян. Т.е. пак документ с невярно съдържание подписан от него.

Виж линка:
http://bgregioni.com/2018/05/03/управителя-на-терем-варна-в-тежки-кору/

В момента разследваме и още едно престъпление на г-н Момчилов свързано с катастрофата, която е предизвикал на 15 – ти януари 2018г. край село Цар Калоян.

Виж линковете:
http://afera.bg/скандално-мо-и-военна-полиция-укриват.html

http://afera.bg/министерството-на-отбраната-не-било-у.html

Излиза, че Данко Момчилов използва с лекота документи с невярно съдържание за всичко в живота си. Такъв човек ли управлява Терем флотски Арсенал Варна?
Какво можем да очакваме от човек измамил с ясното съзнание борда на директорите, нарушил наредба, и шофирал служебна кола на МО в нетрезво състояние без задължителните командировъчно и попълнен от него пътен лист.

Очаквайте следващото ни разследване за катастрофата на 15-ти януари. От къде се е връщал Данко Момчилов? При кого е бил? Къде е пътния лист? Защо няма образувана проверка от ОП?

Както ви обещахме след като проверим и се уверим в истинноста на информацията ние ще разследваме и ще Ви запознаваме с действията на съуправителя, които тревожат работниците, синдикатите и фирмите работещи в завода.


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *