А to jazZ се завръща в Южния парк през юли

Споделете в:

/КРОСС/ Фестивалът, който няколко поредни години радва столичани и придава неподправен чар на лятна София, се завръща! А to jazZ отново ще одухотвори и събере българските меломани чрез магията на джаза от 1-и до 3-и юли. Мястото на срещата е слънчевият и зелен Южен парк 2, а шестото издание на фестивала обещава настръхваща селекция от музиканти.

Изключителният интерес и рекордна посещаемост на миналогодишното издание на A to jazZ го преврънаха в едно от най-чаканите музикални събития в София. Положителната енергия, която изпълва въздуха, шарената публика, качествения подбор на артисти и споделеното щастие от музиката обаче оправдават всеки ден очакване до 1 юли, когато ще се срещнем отново. Вълшебството на джаза ще ни държи в омая в продължение на три дни, а организаторите обещават страхотен лайнъп съставен от най-големите американски и български джазмени, които ще превърнат първите дни на юли в своебразен музикален празник. Събитието обещава още много допълнителни активности, които ще допринесат за още по-богатото и наситено извиживяване през трите фестивални дни.
Още от създаването си, фестивалът се реализира благодарение на изключителната подкрепа на Фондация „Америка за България“ и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2016-та година.
Подробности за програмата, хедлайнерите и българското участие на А to jazZ oчаквайте съвсем скоро. А дотогава следете официалната Фейсбук страница и сайта на фестивала.

 

http://www.cross.bg/


Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *