Проф. М. Константинов: Единствената армия без оръжие е пленената армия

Споделете в:

/КРОСС/ Кризата с бежанците ще свърши, когато това импотентно европейско ръководство си отиде. Никой не им е казал, че не са добре дошли, а това трябва да се направи, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия социологът Андрей Райчев.

„Трябва да спрем да бъдем привлекателни за мигрантите – те трябва да чуят, че в страните, за които са тръгнали, бият и няма ядене, че не ги хранят безплатно и по улиците има голи жени. Работата с лапачката трябва да се свърши“, посочи Райчев.

Външните граници трябва да се пазят, а това става само със сила, заяви проф. Михаил Константинов: „Пълзенето през граничните бразди е грубо нарушение на законите. Тези хора са престъпници. Те извършват престъпление пред камерите, които ги снимат“.

„Може много да обичате някои хора, но ако те започнат да ви влизат в къщата, да ви се качват на леглото и да закачат жена ви – вие ще ги спрете и изгоните, няма да се държите като мухльовци, както се държат в момента германските мъже. Това се случва в момента с мигрантите, каза още той. Константинов е категоричен, че нахлуващата в Европа маса няма намерение да се интегрира.

Според него е неразумно да се пращат невъоръжени военни на границата. „Има само една армия без оръжие на света – това е пленената армия“, посочи математикът.

Източник: Агенция „КРОСС“

Споделете в:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *